INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO EXCLUSIV Scandal în Anglia: "Românii? Niște laşi! Simulează, plâng, scuipă şi ciupesc" » FC România acuză că e persecutată: "Doar pentru că vorbim altă limbă"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 11:25

FC România, formație care participă în a 9-a ligă engleză, traversează momente dificile. A devenit victimă a rasismului din spusele managerului echipei, Ionuț Vintilă.

Echipa ocupă în prezent locul 6, însă poate urca mai mult în clasament: are cu 6 puncte în urma locului 2, dar toate formațiile din fața ei au între 3 și 7 meciuri în plus jucate deja.

Partida din FA Vase cu Tring Athletic, pierdută 1-2 la rejucare, a fost cea care i-a scos din nou din sărite pe românii care evoluează în Anglia. Ionuț Vintilă ne-a povestit ce îi nemulțumește.

- Ionuț, voiam să discutăm despre evoluțiile voastre, însă atenția acum pare să fie pe cu totul altceva...
- Din păcate așa este! Suntem o echipă bună a Ligii a 9-a, iar lucrul ăsta deranjează. Sau a început să deranjeze. De anul trecut s-au schimbat mult lucrurile.

- Mai exact?
- Suntem desființați pe unde jucăm. Ne înjură, vă voi arăta și niște imagini. Arbitrajul este de-a dreptul mizerabil. Dovadă stă chiar meciul cu Tring. Am ieșit cu 4 jucători accidentați (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO). Plus multe alte decizii incredibile. E clar că deranjăm.

- Din ce înțeleg nu este prima dată...
- Clar, nu! Au mai fost și în sezonul trecut. Noi avem un joc foarte bun, chiar ne gândim la promovare, dar nu ne vor lăsa. Anul trecut au programat echipa care a promovat în primele 7 meciuri să joace de 6 ori acasă. Se întâmplă lucruri murdare. Principalele noastre adversare odihnesc jucători și bat cu scoruri incredibile echipe bune ale campionatului.

- Credeți că dacă n-ar exista aceste lucruri aveți puterea să promovați?
- Da, sigur! Suntem pregătiți! Dăm mai bine de 100 de goluri, așa cum a fost anul trecut, lucru prin care depășim toate echipele din cele 14 serii, dar nu vom promova. Nu ne vor lăsa. E ceva straniu. 

- Am înțeles că ai avut și tu probleme...
- Da, mă trezesc cu rapoarte mincinoase făcute de cei care ne arbitrează. Mi se întâmplă asta pentru că eu spun lucrurilor pe nume. Își bat joc de noi, de familiile noastre și de banii sponsorilor pentru că vorbim altă limbă. Comisiile m-au dat de fiecare dată nevinovat pe baza probelor video. Nu au putut să mă suspende.

- Cu echipa pe care o aveți unde v-ați situa în România?
- Nu vreau să par lăudăros! Am fi printre fruntașii din Liga a 3-a. Aici ajungem să plângem în vestiar de ceea ce ni se întâmplă. Ajungem să pierdem puncte în ultimele minute doar pentru că își bat joc de noi.

- Vă gândiți să vă retrageți din campionat dacă aceste lucruri continuă?
- Sincer, discut foarte des cu cei care sunt alături de mine pe acest subiect. Dar parcă nu aș vrea să le dăm satisfacție celor care sunt împotriva noastră.

- Și puteți continua la nesfârșit așa?
- Vă dați seama că nu! Dar uitați, de exemplu la meciul de ieri. Jucătorii noștri care n-au prins lotul au venit să susțină echipa. I-au pus să plătească 7 lire pe bilet. Evident că au plecat acasă. Mi-au zis că doar cei 16 de pe foaia de joc au dreptul să intre gratis. Pe assistent manageru meu l-au verificat. I-au cerut să se legitimeze ca să fie siguri că nu intră cineva fără să plătească. 

JIGNIȚI DE MANAGERII ECHIPELOR CONCURENTE

Allan Fenn, managerul celor de la Ilford, echipă din aceeași serie cu FC România, s-a dezlănțuit pe Twitter și a lansat câteva atacuri dure la adresa românilor, pe care îi acuză de faptul că nu joacă fotbal.

"Laşii! Simulează, plâng, scuipă şi ciupesc! Abia aştept să joc din nou împotriva lor. O să îi batem cântând «God Save the Queen»" au fost cele două postări consecutive ale acestuia pe Twitter. Urmate de o alta, în care jucătorii erau numiţi "idioţi".

allan

 

53.000 €este bugetul aproximativ al formației în acest an, bani la care se adaugă și eventualele prime de promovare 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
gest
gest  •  15 Decembrie 2016, 17:46
Postat de onduku pe 15 Decembrie 2016, 15:19

Cate clone ai, Moflea Magheru din Timisoara? ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gest
gest  •  15 Decembrie 2016, 17:44
Postat de onduku pe 15 Decembrie 2016, 15:19

Cate clone ai, Moflea Magheru din Timisoara? ***!

O ai pe mama ta in gura si pe .. p .. u ...... l.... .... a . mea in gura ! marshhh dreq de b.....u....l......a......n !

ottobraun
ottobraun  •  15 Decembrie 2016, 17:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează