INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Guti a anunţat că se însoară cu Romina Belluscio. E al doilea mariaj al fotbalistului

Romina Belluscio, iubita lui Guti +28   FOTO
Romina Belluscio, iubita lui Guti

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 12:02

Guti este liber din noiembrie, de cînd s-a despărţit de Beşiktaş, dar va semna un nou contract. Nu de fotbal. Mijlocaşul spaniol a anunţat că în iunie 2012 se va căsători cu argentinianca Romina Belluscio, model şi prezentatoare TV. Cei doi au o relaţie din 2011. Anunţul l-a făcut chiar ex-jucătorul Realului, pe pagina sa de Twitter: ”Hola, tuturor! Azi vă dau o informaţie importantă din viaţa mea, în iunie mă voi căsători cu femeia vieţii mele”.

Guti, 35 de ani, este la al doilea mariaj. El a mai fost însurat între 1999 şi 2009 cu prezentatoarea spaniolă Arancha de Benito, cu care are doi copii, Zaira şi Aitor. Relaţia după despărţire a rămas amicală.

Romina va face 33 de ani pe 19 februarie. Şi ea a mai fost căsătorită, în 2004, cu modelul şi actorul spaniol Cesar Pereira. A fost Miss Argentina 1999, cînd avea dimensiunile perfecte (90-60-90), după care a participat la multe prezentări de modă (Milano, Paris, Londra, New York) şi a apărut în numeroase reclame. Acum lucrează în Spania, la postul Antena 2.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ulle
ulle  •  12 Ianuarie 2012, 23:20

Gazeta sporturilor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează