INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

FOTO Întăriri pentru Pep » Manchester City a transferat un dublu campion al Europei: "Mereu a fost ambiția mea să joc pentru Pep"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 13:11

Manchester City a anunțat oficial transferul fundașului de 26 de ani Danilo, de la Real Madrid, pentru suma de 30 de milioane de euro.

La conferința de presă la care a fost prezentat, Danilo a afirmat că și-a dorit foarte tare să lucreze cu Guardiola, ceea ce l-a determinat să refuze alte oferte.

"Sunt foarte, foarte fericit să semnez cu Manchester City. A existat interes serios și din partea altor cluburi, da mereu a fost ambiția mea să joc pentru Pep Guardiola. Imediat ce am auzit de interesul său, am știu că vreau să fiu jucătorul lui City", a spus Danilo pentru site-ul oficial al cetățenilor.

Ajuns la Real Madrid în 2015, în urma unui transfer de la FC Porto, brazilianul a cucerit două trofee ale Ligii Campionilor, un titlu de campion al Spaniei, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a Cluburilor în perioada petrecută pe "Santiago Bernabeu". 

În sezonul trecut, Danilo a evoluat în 25 de partide pentru Real și a marcat o dată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează