INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Jose Mourinho a comentat plecarea lui Arsene Wenger de la Arsenal: "Sper să nu se retragă definitiv din fotbal"

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 13:34

Jose Mourinho a comentat anunțul plecării lui Arsene Wenger de la Arsenal Londra. 

Rivalitatea dintre Wenger și Mourinho este una de notorietate, probabil cea mai aprinsă din istoria modernă a fotbalui britanic. Antrenorul lui United a trecut peste toate contrele și a transmis un mesaj după aflarea veștii plecării francezului de la clubul londonez, după 22 de ani. 

"Dacă el este fericit cu această alegere, sunt fericit și eu. Dacă este trist, asta este și starea mea. Întotdeauna le-am dorit tot ce este mai bun adversarilor mei. Sunt destul de sigur că Manchester United va oferi respectul cuvenit acestui eveniment, mai ales că Arsenal și domnul Wenger au fost cei mai mari rivali în era Ferguson.

Trei titluri în Premier League și 7 cupe ale Angliei nu sunt la îndemâna oricui. Mai mult, a avut performanțe notabile și în Japonia, în Franța a revoluționat jocul. Repet, dacă asta își dorește, sunt foarte fericit pentru el. Sper să nu se retragă definitiv din fotbal", a declarat Mourinho pentru site-ul oficial al lui United. 

 Vezi și: 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
losche
losche  •  21 Aprilie 2018, 22:10

22 de ani si 3 campioane, si lipsit de vreo cupa europeana NU e asa o performanta. a atins apogeul rapid dupa care a luat-o doar la vale. financiar a ajutat echipa enorm, si asta o sa fie his legacy. rezultatele insa nu sunt deloc pe masura. trebuie sa iei managerul wenger si cu bune si cu rele. nu doar ridicat in slavi ptr longetivitate si performante economice. totusi arsenal e echipa cea mai scumpa la capitolul abonamente si bilete.

romulus65
romulus65  •  21 Aprilie 2018, 15:55

Arsenalul domnului Wenger a facut performanta avand bugete anuale decente dar mult inferioare lui Manchester City sau United. Sub conducerea lui Wenger Arsenal a fost un club sanatos din punct de vedere financiar, a produs profit pentru investitori si nu a aruncat cu banii in stanga si in dreapta. Cred ca un asemenea manager si-ar dori orice patron pentru clubul sau. Respect Arsene Wenger!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează