INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASIA

FOTO Messi afghan » Copilul care juca fotbal având tricoul lui Leo făcut dintr-o pungă a primit originalul de la Messi

Murtaza, în tricoul cu dedicație de la Messi +2   FOTO
Murtaza, în tricoul cu dedicație de la Messi

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

În ianuarie, lumea întreagă îl descoperea pe Murtaza Ahmadi. Băiețelul afghan în vârstă de 5 ani care îl iubea atât de mult pe Leo Messi încât a vrut să joace fotbal în tricoul lui.

Cum e sărac, a găsit soluția. Și-a confecționat bluza Argentinei dintr-o pungă de plastic în dungi alb-albastre. Iar fratele mai mare a scris cu pixul numele și numărul: Messi 10!

După ce povestea sa a apărut în toată presa mondială, federația afghană l-a invitat pe 2 februarie la Kabul, oferindu-i tricoul blaugrana al Barcelonei și lăsându-l să bată mingea pe stadionul echipei naționale.

Iar acum, UNICEF (partenerul Barcelonei în ultimul deceniu) i-a mai făcut un cadou. Tricoul original al selecționatei argentiniene. Și nu lipsea nici dedicația specială: "Cu multă afecțiune, Leo Messi".

Ultima surpriză pentru Murtaza? O călătorie în Catalunya pentru un meci pe Camp Nou. "Acolo își va cunoaște idolul", anunță forul afghan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează