INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

FOTO OFICIAL Galatasaray l-a demis pe Igor Tudor! Şumudică şi Hagi anunţaţi drept posibili înlocuitori

FOTO: Facebook, Dursun Özbek, Presedintele clubului Galatasaray
FOTO: Facebook, Dursun Özbek, Presedintele clubului Galatasaray

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 19:33

Galatasaray a anunţat astăzi că Igor Tudor şi staff-ul lui şi-au încheiat activitatea din cadrul clubului. Mâine va avea loc o întâlnirea în care se va stabili înlocuitorul croatului, cu Gică Hagi şi Marius Şumudică printre oamenii cei mai des amintiţi în presa din Turcia.

Înfrângerea suferită în ultimul meci din campionat, scor 1-2, împotriva celor de la Malatyaspor i-a fost fatală lui Igor Tudor. Fanii au răbufnit, iar conducerea formaţiei "galben-roşilor" a reacţionat prompt.

"Clubul Galatasary îi mulţumeşte lui Igor Tudor pentru serviicile aduse clubului şi îi doreşte mult succes în continuarea carierei", comunicat postat pe site-ul oficial al formaţiei. Tot astăzi au anunţat că la meciul cu Goztepe din etapa următoare, pe bancă va sta Emrah Bayraktar, unul dintre directorii tehnici.

Preşedintele clubului, Dursun Özbek, a încercat clarifice lucrurile: "Prima decizie a fost să îl anunţăm pe Igor Tudor. Am încheiat colaborarea cu el. Apoi am decis ca mâine să organizăm o întâlnire extraordinară. Mâine voi organiza o conferinţă de presă în care vom detalia planurile noastre. Vom lua cea mai bună decizie pentru viitorul clubului Galatasaray".

Şumudică şi Hagi pe listă

Fanii "Cim-bom" au creat o adevărată isterie pe reţelele sociale, cerând ca Marius Şumudică să fie noul antrenor al formaţiei. Vezi aici detaliile.

Colaborarea dintre Galatasaray şi Gică Hagi a fost dată ca sigură în unele publicaţii din Turcia. Mai mult, acestea anunţau că alături de patronul Viitorului va veni şi fiul său, Ianis Hagi, în prezent sub contract cu Fiorentina. 

Galatasaray ocupă poziţia secundă în Superliga turcă, la un punct în spatele celor de la Basaksehir.


FOTO: Flashcore

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
christiano0
christiano0  •  19 Decembrie 2017, 14:41

Forza Sumi...mi-aduc aminte in vara cand am auzit ca pleaca la nu-stiu-ce echipa turceasca, nu-i dadeam mari sanse de reusita. A intrecut toate asteptarile. Are doar 2 infrangeri, la fel ca Fener si Besiktas !!

ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:47

Intru si eu in acest joc. Daca Galata vrea rezultate de perspectiva, este bun Hagi. Daca se vor rezultate imediate, este bun Sumi. Asta in caz ca lista este alcatuita numai din cei doi.

raikkonen79
raikkonen79  •  18 Decembrie 2017, 22:51

Tilica ar face bine sa stea pe loc. La Galata, se curata repede. Daca ii baga pe astia in Europa League, prinde un contract teapan la arabi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează