INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

FOTO! Ronaldinho a cucerit primul trofeu după 5 ani! E campion cu Flamengo la Rio!

Foto: Reuters +3   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 16:12

Din 2006, de la victoria din Liga Campionilor cu Barcelona, Dinho nu mai cîştigase nici un trofeu. Absolut nimic. A fost nevoit să se întoarcă în Brazilia, după o carieră europeană de zece ani, pentru a simţi din nou gustul succesului.

La 31 de ani, Ronaldinho, căpitanul lui Flamengo, a devenit campion al statului Rio de Janeiro (Carioca) duminică, după ce echipa sa a învins-o la penalty-uri pe Vasco da Gama (3-1; 0-0 în timpul regulamentar de joc).

"Am revenit acasă pentru a învinge. După mai mulţi ani fără trofee, să cîştig din nou în Brazilia e ceva extraordinar", a declarat fericitul Dinho, care pierduse precedentele două partide din cauza unei accidentări. Titlul Carioca este al doilea cucerit în Ţara Cafelei de faimosul mijlocaş, după locul 1 în campionatul Gaucho (Rio Grande do Sul) cu Gremio, în 1999.

În acest an, finala Gaucho se va disputa între Gremio şi Internacional, iar finala Paulista (statul Sao Paulo) va fi Corinthians - Santos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lilianna16
lilianna16  •  02 Mai 2011, 18:35

Bravo Ronaldinho... imi pare rau ca nu mai esti aici n Europa dar unde este mai bine ca acasa?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează