INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Scandal în Spania! Blat pe prima pagină pentru Real Madrid?! » Ce imagine au publicat spaniolii

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 14:40

Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Villarreal, 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Meciul a fost unul controversat, iar cei de la Real au acuzat faptul că la golul de 2-0 Bakambu a fost în ofsaid. (Vezi aici video)

Faza a fost una complicată, iar reluările nu au putut demonstra dacă a fost sau nu ofsaid. După meci, faza nu a fost analizată la TV, ci s-a discutat luni, la o zi după meci, la insistențele celor de la Real.

Astăzi, ziarul de casă al lui Real, AS, a publicat pe prima pagină o fotografie care arată că Bakambu este în ofsaid. Totuși, imaginea a strânit mari controverse, iar presa din Barcelona acuză că fotografia este trucată.

Fotografia este o captură făcută după o emisiune TV, în care s-a analizat faza într-un program special. Totuși, catalanii susțin că linia trasă la picioarele lui Ramos nu este paralelă cu linia de la mijlocul terenului și că ar fi greșită în mod intenționat.

2

 1

Astfel, ziarul AS este acuzat că manipuleaza inteționat imaginea și că vrea să inducă în eroare cititorii.

Nu e prima dată

În 2011, după un Athletic Bilbao - Barcelona, AS a modificat o fotografie, ștergând un jucător de la Bilbao și făcând să pără că Dani Alves era în ofsaid. Ulterior, ziarul și-a cerut scuze.

3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
507757799375917
Dan Dobre  •  28 Februarie 2017, 19:26

Ronaldo e de opt ani la Real Madrid și are doar un campionat,anul ăsta trebuie să câștige campionatul prin orice metode,nu contează cum,cu sacoșele la arbitri etc...

507757799375917
Dan Dobre  •  28 Februarie 2017, 19:15

Nimic nou sub soare,stim cu toții cum câștigă Real Madrid meciurile,socoșele la arbitrii,alea,alea...

eugeniustin
eugeniustin  •  28 Februarie 2017, 17:28
Postat de dinamo_fan pe 28 Februarie 2017, 15:53

eu nu am sa inteleg niciodata discutiile cand vine vorba de offsideuri de centimetrii. deja cand ai nevoie ca sa tragi o linie imaginara cu ajutorul tehnologiei ca sa-ti dai seama ce e acolo...atunci adevarul devine irelevant pentru ca tusierul nu se plimba cu laserule pe teren, e fiinta umana si intr-o fractiune de secunda nu poate sa dea o decizie la milimetru. de aia exista si regula ca in cazul in care pozitia este la limita, se da credit atacului. mereu trebuie dat credit atacului in astfel de faze, daca ai dubii ca e offside, lasi jocul sa continue.

da, si acordat penalty cand sare mingea din juma de metru in mana fundasului din gheata coechipierului!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează