INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - LAZIO 3-1

FOTO şi VIDEO Grande Milan » Debut în forţă pentru trupa lui Filippo Inzaghi, 3-1 cu Lazio! Vezi şi reacţia celebrului comentator Tiziano Crudeli!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 10:52

După ce a cîştigat trofeul Tim în faţa lui Juventus, 1-0, AC Milan a debutat perfect în Serie A şi a demolat-o pe Lazio pe teren propriu cu 3-1.

Ştefan Radu, cu banderola de căpitan pe umăr, a fost martorul unui dezastru pentru Lazio. Milan a punctat rapid, în minutul 7, japonezul Keisuke Honda făcea deja 1-0. Muntari a dus scorul la 2-0 din pasa lui Abate (55), iar Jeremy Menez a făcut 3-0 după un penalty obţinut tot de el (64).

Spre disperarea lui Inzaghi, care nu a stat deloc pe bancă în timpul meciului, Lazio a redus din diferenţă în minutul 67, fundaşul milanez Alex deviind mingea în propria poartă. Romanii s-au trezit tîrziu şi au început să atace, dar Diego Lopez a apărat excelent în cîteva rînduri.

Milan - Lazio 3-1, iar "SuperPippo" are parte de debutul perfect!

A revenit şi Tiziano Crudeli
O dată cu revenirea lui Pippo Inzaghi la Milan, a revenit şi comentatorul Tiziano Crudeli, simpatizant al rosonerrilor, celebru pentru reacţiile sale de la golurile Milanului. Fan declarat al lui Inzaghi, Crudeli s-a manifestat zgomotos pe parcursul partidei.

Vezi reacţia comentatorului italian:


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Septembrie 2014, 04:02

Forza Milan !

grande.balaci
grande.balaci  •  01 Septembrie 2014, 20:21

Superb jocul prestat de milanezi,bravo!Forza Milan!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează