INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

FOTO Vi-l mai aduceţi aminte pe Valderrama? A luat o decizie ”istorică”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 18:26

Carlos Valderrama, 51 de ani, a hotărît să-şi schimbe look-ul care l-a făcut celebru pe mapamond.

Columbianul care a jucat la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 şi 1998, de două ori şi împotriva României, şi-a tuns zilele trecute pletele celebre.

Pozele cu noua tunsoare a fostului lider al "naţionalei" columbiene au fost savurate la el în ţară, mai ales că este considerat şi acum un erou. Valderrama a postat, apoi, pe pagina personală de twitter:

"Aşa cum şi fotbalul se schimbă, aşa mi-am schimbat şi eu look-ul". Sud-americanul lucrează acum ca antrenor la o academie de fotbal în Clearwater în Florida.


11 goluri a marcat Valderrama în 111 meciuri pentru prima reprezentativă a Columbiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
flaviulucianr
flaviulucianr  •  12 Martie 2013, 10:10

mare fotbalist, cel mai mare din istoria Columbiei, chiar daca atunci mai erau jucatori foarte buni in nationala de aur a Columbiei, Faustino Asprillia, Valencia, Fredy Rincon, insa ca tehnica era peste toti, el era creatorul tuturor fazelor, el era ,, creierul,, de la mijlocult terenului.....doar Falcao acum, il poate concura ca valoare, insa era mult mai tehnic decat e Falcao, un geniu al fotbalului, se asemana ca joc foarte mult cu Hagi, Maradona (desi el era peste toti ca valoare), Gullit, avea acelasi stil ca ei....acum eu il vad pe James Rodriguez de la FC Porto, un urmas demn a lui, la fel cum vad ca il considera si columbienii... Respect Carlos Valderama!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  12 Martie 2013, 00:28

columbian adevarat valderamma,si la figura si la orice, in mod sigur daca nu era fotbalist, era un narcotraficant de succes .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează