INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO+VIDEO Intrare horror a lui Mane asupra lui Ederson, în meciul dintre City și Liverpool » Portarul a fost scos pe targă de pe teren

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 15:12

Meciul dintre Manchester City și Liverpool a fost întrerupt timp de minute bune, după ce Ederson a fost lovit cu piciorul în cap de Sadio Mane, în minutul 37 al meciului de pe Etihad.

Mijlocașul ofensiv al celor de la Liverpool l-a făcut KO pe goalkeeperul lui City, la o fază petrecută în afara careului de 16 metri, în care ambii jucători au urmărit mingea, însă Mane a ridicat piciorul prea sus, la nivelul feței lui Ederson.


Foto: Reuters

Portarul a rămas întins pe gazon minute în șir și a fost scos pe targă de pe teren, cu masca de oxigen pe față, iar Mane a văzut direct cartonașul roșu. Ederson a fost înlocuit cu Claudio Bravo.  

VIDEO cu intrarea lui Mane

Jurnalistul britanic Stuart Brennan a publicat un mesaj pe Twitter în timpul pauzei, în care a dezvăluit că Ederson a fost tratat la stadion și nu a fost transportat la spital. Totuși, starea sa nu este grozavă.

Incidentul a avut loc la scorul de 1-0 pentru Manchester City, iar gazdele au mai punctat o dată și în minutele de prelungire ale primei părți. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează