INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Francesco Acerbi a învins cancerul şi a debutat la naţională la 26 de ani » Omul care aduce golul

Acerbi a debutat în “squadra azzurra” la mai bine de doi ani după prima convocare, nefiind folosit în amicalul
cu Anglia din august 2012
Acerbi a debutat în “squadra azzurra” la mai bine de doi ani după prima convocare, nefiind folosit în amicalul cu Anglia din august 2012

Articol de - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 00:04

Fundaşul lui Sassuolo l-a înlocuit pe Bonucci chiar înainte ca Okaka să înscrie: “Cea mai mare victorie rămîne însă cea împotriva tumorii testiculare”.

Premieră emoţionantă miercuri, la Genova. Amicalul contra Albaniei (1-0) i-a oferit lui Francesco Acerbi debutul în “naţionala” Italiei. La 26 de ani, stoperul lui Sassuolo a jucat zece minute, însă intrarea în locul căpitanului Bonucci a adus instant golul reuşit de Okaka, altă noutate a lui Conte. Semnul destinului pentru un jucător care a învins, şi de două ori!, în meciul cu cancerul testicular.

“Mai mult decît emoţionat sînt fericit şi mîndru pentru ceea ce am făcut înfruntînd tumoarea. Trebuie să ai foame de victorie şi ambiţie, să lupţi şi să transpiri ca să-ţi atingi obiectivele”, a spus Acerbi, care n-a reuşit să se impună la Milan în 2012. Dar n-a renunţat şi a triumfat pe ambele planuri. S-a vindecat prin chimioterapie, revenind iar pe gazon acum două luni, într-o partidă cu Sampdoria.

47 de meciuri şi două goluri are Acerbi în Serie A cu Chievo, Milan şi Sassuolo din 2011 încoace

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
xhthu
xhthu  •  20 Noiembrie 2014, 12:31

la 26 de ani cancer....

dash.berlin
dash.berlin  •  20 Noiembrie 2014, 09:21

Multa sanatate !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close