INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lampard, aproape să fie dat afară de la Chelsea » L-a criticat pe patronul clubului: „Cauzele căderii sunt evidente”

Lampard riscă să fie dat afară de la Chelsea. Foto: Instagram
Lampard riscă să fie dat afară de la Chelsea. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 14:33 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 15:27

În prima lună ca manager la Chelsea, Frank Lampard (44 de ani) a pierdut toate cele șase meciuri (ultimul 1-3 cu Arsenal), cel mai slab start al unui antrenor în istoria clubului londonez.

Când s-a întors la Chelsea, pe 6 aprilie, Frank Lampard nu își imagina cât de rău va fi al doilea său mandat ca manager al echipei londoneze, pentru care jucase aproape întreaga carieră.

Leo Messi nu va mai juca deloc la PSG! Atacat agresiv: „A venit doar pentru bani, și-a bătut joc!” + Amendă COLOSALĂ
FRANȚA
Leo Messi nu va mai juca deloc la PSG! Atacat agresiv: „A venit doar pentru bani, și-a bătut joc!” + Amendă COLOSALĂ

Frank Lampard, al treilea manager interimar concediat?

Cu el pe bancă, albaștrii au pierdut toate cele șase meciuri, ultimul 1-3 cu Arsenal, după 0-3 la pauză (golaveraj 2-12). Pe locul 12, la 39 de puncte de lider și la doar nouă de zona retrogradării.

Acesta este cel mai slab start al unui antrenor în istoria lui Chelsea! Și Lampard a ajuns la 10 înfrângeri consecutive în Premier League (patru cu Everton), cum nu i s-a întâmplat unui tehnician în ultimii 35 de ani în campionatul englez.

Frank, 45 de ani pe 20 iunie, ar putea fi dat afară înainte de sfârșitul sezonului. Ar fi al 3-lea manager interimar demis în Premier, după Cristian Stellini (Tottenham) și Javi Gracia (Leeds).

Frank Lampard: „Situația nu se va schimba peste noapte”

Lampard riscă și mai mult concedierea. Nu doar eșecurile în lanț, ci și atacul asupra patronului Todd Boehly, la conferința de marți seară. O referire la Roman Abramovich care nu îl va lăsa indiferent pe magnatul american, care a cumpărat Chelsea cu 5 miliarde de euro și care a investit 612 milioane în transferuri, 330 numai în ianuarie.

„Chelsea a avut mare succes în ultimii 20 de ani, dar acum nu suntem în acea poziție. De când m-am întors aici, cauzele căderii sunt evidente privind ce se întâmplă în culise, la baza de pregătire”, a declarat tehnicianul la Sky Sports. A avertizat: „Situația nu se va schimba peste noapte, să ne apucăm cât mai repede de muncă”.

Cesc Fabregas: „Un antrenor aruncă 11 măsline pe teren. Așa văd eu Chelsea acum”

Cesc Fabregas, ex-jucător la Chelsea, a comentat astfel drama „The Blues”: „Mic fiind, aveam un antrenor care ne arunca pe teren ca pe 11 măsline, fără niciun fel de tactică. Așa văd eu Chelsea acum. Nu-mi vine să cred ce erori tehnice și tactice observ la echipă".

Spaniolul spune că îi pare rău pentru suferința lui Lampard: „Uneori, e vorba doar despre jucători, trebuie să te privești în oglindă și să-ți pui întrebări. E o scuză să dai vina mereu pe antrenor, însă nu joacă el”.

Thiago Silva și Ben Chilwell s-au certat pe teren

În minutul 30, după golul de 2-0 al lui Arsenal, doi albaștri s-au certat pe gazon. Thiago Silva și Ben Chilwell și-au făcut reproșuri pe un ton ridicat, Enzo Fernandez implicându-se și el în conflict. „În felul ăsta, Chelsea nu va mai câștiga niciun meci până la sfârșitul sezonului”, se tem fanii londonezi.

Oricum, Lampard nu va mai rezista mult timp pe Stamford Bridge. Chiar dacă supraviețuiește în acest final tumultuos de stagiune, va fi înlocuit în vară. Numele viitorului manager: Mauricio Pochettino. 

Clasamentul din Premier League

VIDEO. Rezumatul meciului Arsenal - Chelsea (3-1)

Citește și:

Leo Messi nu va mai juca deloc la PSG! Atacat agresiv: „A venit doar pentru bani, și-a bătut joc!”

Legenda lui Liverpool dă de pământ cu Chelsea: „Clubul acesta este o rușine absolută”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează