INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI, BARCA - REAL 2-2 (ÎN TUR 2-1)

Furia Madrid » După cel mai bun Clasico la Real, Mourinho şi căpitanul blanco au asediat arbitrul

Minutul 18 în El Clasico: Pepe deviază cu capul, iar Busquets blochează mingea cu braţul drept. Penalty!, a cerut Real. Nu s-a dat
Foto: Agerpres
Minutul 18 în El Clasico: Pepe deviază cu capul, iar Busquets blochează mingea cu braţul drept. Penalty!, a cerut Real. Nu s-a dat Foto: Agerpres

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 21:08

"E imposibil să cîştigi pe Camp Nou!", a protestat antrenorul, în timp ce Casillas a strigat după arbitru: "Du-te să petreci cu Barca!"


Niciodată, Real Madrid nu a jucat atît de bine cu Mourinho antrenor. Nu într-un El Clasico, nu contra Barcelonei. A abandonat antifotbalul şi, pentru prima oară după multă vreme, a fost superior Barcei, chiar dacă nu a cîştigat, ratînd semifinalele Cupei Spaniei. Iar Santiago Segurola, directorul-adjunct al cotidianului Marca, jurnalistul care îl acuzase pe Mourinho că "trădează istoria blanco", s-a înclinat în faţa noului stil al Realului.

"Grandoare. Madridul a demonstrat că are echipă şi jucători să privească în ochi Barcelona. A fost cel mai valoros Real din ultimii ani: ambiţios, convingător, competitiv"
Santiago Segurola

L-a urmărit în parcare!
Şi totuşi, după o asemenea demonstraţie de fotbal adevărat, Mourinho (care a împlinit ieri 49 de ani) a reacţionat la fel ca întotdeauna: acuzînd o conspiraţie spaniolă care protejează, prin arbitri, campioana blaugrana. "Jucătorii mi s-au plîns în vestiar că pe Camp Nou nu se poate cîştiga". O insinuare evidentă. Exact ce a spus antrenorul şi anul trecut, înaintea semifinalelor Ligii.

Lusitanul nu s-a mulţumit doar cu atît. L-a urmărit pe arbitrul Teixeira Vitienes în parcarea stadionului, insultîndu-l: "Du-te, artistule! Ce-ţi mai place să-i f... pe profesionişti!". Credea că nu-l aude nimeni, dar un reporter de la Mundo Deportivo a fost acolo şi a povestit întîmplarea.

Aceasta după ce Iker Casillas, căpitanul lui Jose, îl atacase şi el pe arbitru pe tunelul ce duce la vestiare: "Bravo, Teixeira! Acum, du-te să petreci cu Barca!".

14 faze controversate au fost la ultimul Barca - Real, dintre care 5 penaltyuri cerute de cele două echipe: Madridul a vrut 3 lovituri de pedeapsă

"Nu i-a amputat degetele"
De ce nu a fost pedepsit Pepe pentru că l-a călcat intenţionat pe Messi la Real - Barca, în urmă cu o săptămînă? Iată explicaţia judecătorului unic al Comitetului de Competiţii spaniol: "Arbitrul nu a notat nimic în raport despre acest incident. Aş fi intervenit din oficiu numai dacă Messi ar fi avut degetele amputate!", a declarat Alfredo Florez.

Şi Messi se răzbună
La începutul meciului, Messi i-a strîns mîna lui Pepe, dar nu a uitat ce s-a întîmplat în tur. Şi s-a răzbunat. În minutul 45, "Balonul de Aur" l-a lovit din spate, peste gambe, pe portughez (foto) într-o zonă neutră a terenului madrilen, aproape de tuşă. A luat doar "galben". Pepe a continuat meciul, însă n-a scăpat de furia fanilor blaugrana. După ce apărătorul lui Real l-a agresat pe Fabregas (cot în faţă), galeria catalană i-a strigat: "Asasinule!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  27 Ianuarie 2012, 11:46

sunt curios ce se intampla daca lass ar fi luat al doilea galben pe care il merita dealtfel (chiar inainte de lovitura libera la care dani alves a inscris

octavian_dinamo
octavian_dinamo  •  27 Ianuarie 2012, 11:20

DACA ERA ELIMINAT pepe IN MECIUL TUR, PROBABIL CA mourinho AR FI SPUS CA A PIERDUT DIN CAUZA ARBITRULUI!

cata_costea
cata_costea  •  27 Ianuarie 2012, 05:55

a gresit arbitrul de ambele parti nu inteleg de ce nu ziceti ca si barca a fost dezavantajata ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează