INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Gafă Erste Klasse! » Scandal la prezentarea lui Gotze: a apărut cu un tricou de la Nike în casa Adidasului

Gotze, la prezentare, cu logoul
Gotze, la prezentare, cu logoul "dușmanului" pe piept // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 20:56

Bavarezii şi managementul jucătorului şi-au cerut imediat scuze: ”Ne-a scăpat din vedere din cauza agitaţiei create în jurul lui Mario”.

Să fie blestemul Dortmundului? După scandalul generat de transferul său la marea rivală Bayern, Mario Gotze a călcat în străchini chiar la prezentare! Mijlocaşul în vîrstă de 21 de ani s-a prezentat în faţa presei într-un tricou cu logo-ul sponsorului personal, Nike, deşi campioana Europei e partener Adidas, care deţine şi 9,4 la sută din acţiunile clubului!

O gafă "Erste Klasse!", cum ar spune chiar nemţii, taxată prompt de şefii cunoscutului producător de echipament sportiv: "Imaginile de la conferinţa de presă a lui Gotze ne-au surprins neplăcut. Aşa ceva nu putem accepta!".

Managementul jucătorului şi-a cerut imediat scuze, la fel Bayern: "Ne-a scăpat din vedere din cauza agitaţiei create în jurul lui Mario. Dar promitem că aşa ceva nu se va mai întîmpla".

37 de milioane de euro a costat-o pe Bayern transferul lui Gotze de la Dortmund

77 de milioane de euro e valoarea acţiunilor deţinute de Adidas la Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  05 Iulie 2013, 11:51
Postat de monere1980 pe 04 Iulie 2013, 17:02

S-ar putea sa ai dreptate dar tot cred ca nu e vina lui

E si vina lui,e si vina lui Sammer ca nu l-a atentionat in privinta tricoului.

monere1980
monere1980  •  04 Iulie 2013, 17:02
Postat de thumbzilla.. pe 04 Iulie 2013, 11:41

El are un contract personal cu Nike.Dar cand ajungi la un club cum e Bayern care are parteneriat cu Adidas de zeci de ani,si platesc anual 36 de milioane euro,plus exclusivitate la orice produs Adidas(echipamentul lui Bayern este special creat pt ei,si nu este disponibil pt alte echipe)trebuie sa arati mai mult respect.Poarta nene Nike cand te duci la mall sau in club sau la peste sau....oriunde te-ai duce,dar nu veni la prezentarea oficiala cu logoul "dusmanului" pe piept.Oricum el e cam taranus,si in general e un subiect de glume pt presa germana.Un fel de Antonio Cassano al Germaniei :)))

S-ar putea sa ai dreptate dar tot cred ca nu e vina lui

thumbzilla..
thumbzilla..  •  04 Iulie 2013, 14:40
Postat de vladb9 pe 04 Iulie 2013, 14:12

goetze taranus?nu prea cred.provine dintr-o familie foarte respectata in germania.din ce stiu taso e nu stiu ce mare profesor universitar

Nu stiu ce e tac-su,dar el e mai mereu luat peste picior de presa pt ipostazele jenante in care este surprins.Asa cum a fost si la finala UCL,cand el deja era semnat cu Bayern si topaia la ocaziile lui BvB.Eu nu am zis ca e needucat sau ca provine dintr-o familie mediocra,doar ca e "prostut" cu ghilimelele de rigoare si uneori face niste gafe impardonabile,cum a fost si cea cu tricoul de la prezentarea oficiala.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează