INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

GALERIE FOTO E clar! Neymar pleacă! Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi al Barcelonei și când va fi prezentat oficial la PSG

foto: reuters +3   FOTO
foto: reuters

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 11:59

Brazilianul a venit în această dimineață la centrul sportiv Joan Gamper, dar numai pentru a-și lua adio de la coechipieri. Vineri e la Paris, sâmbătă va asista la meciul cu Amiens, iar luni va fi prezentat oficial lângă Eiffel.

După o călătorie de 25.000 de kilometri în trei zile, Neymar nu s-a oprit nici la Doha, nici la Paris, pentru vizita medicală și încheierea contractului cu PSG. Ruta finală a fost Miami - Shanghai - Dubai - Barcelona. Marți seară a aterizat pe aeroportul catalan El Prat și, în această dimineață, a ajuns la centrul sportiv Joan Gamper. Barca avea antrenament și mulți credeau că va relua pregătirea.

Farsa cu United

S-ar fi putut răzgândi brazilianul? Nu ar fi fost prima oară. Anul trecut, el și impresarii săi (Neymar sr. și agentul israelian Pini Zahavi) se înțeleseseră cu Man. United până la cele mai mici detalii. Și nu era o problemă pentru Manchester să plătească 190 de milioane de euro, cât era în 2016 clauza de reziliere a acordului cu Barcelona. Dar sud-americanul a renunțat în ultima clipă la pactul cu "diavolii".

Vineri, la Paris. Sâmbătă, în Parc. Luni, prezentarea!

Nu mai este cazul acum. Neymar chiar va părăsi Barcelona, deși clauza a crescut la 222 de milioane. Sud-americanul nu venise la baza de pregătire blaugrana decât să-i anunțe pe colegi că se transferă la PSG. Și-a luat adio, apoi, când catalanii ieșeau pe teren, el ieșea pe poartă la volanul mașinii. Finalul aventurii sale în Spania.

Atacantul de 25 de ani va ajunge până vineri la Paris, unde îl așteaptă de ieri un alt impresar, brazilianul Wagner Ribeiro, care îl ajută pe Neymar la afacerile importante. Sâmbătă, jucătorul paulista va asista pe Parc des Princes la debutul roș-albaștrilor în noul campionat, cu Amiens, și luni va fi prezentat oficial. Ca un star, pe Trocadero, în fața turnului Eiffel.

"Astăzi, Neymar este jucătorul Barcelonei. Sper să pot discuta în curând despre lucruri concrete. E un star mondial, un asemenea fotbalist ar însemna mult pentru brandul și reputația noastră"
Nasser Al-Khelaifi, președinte PSG

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
spinoza
spinoza  •  02 August 2017, 15:20

Nashpa! S-a dus pe bani multi dar nu va face mare branza acolo! N-are cu cine!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 August 2017, 13:03
Postat de magic4ever pe 02 August 2017, 12:55

Fara Neymar, Barcelona nu are nici o sansa la titlu sau la UCL...

Depinde de inlocuitori. Din pacate, conducerea Barcei e una dintre cele mai batute-n cap, ca atare nu ma astept la mare lucru.

magic4ever
magic4ever  •  02 August 2017, 12:55

Fara Neymar, Barcelona nu are nici o sansa la titlu sau la UCL...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează