INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA FIFA

GALERIE FOTO » FIFA a decernat premiul pentru cel mai bun jucător al anului! Ironia lui Ronaldo despre jucătorii Barcelonei + cum arată cel mai bun "11" din 2016

FOTO: Reuters +19   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 20:56

L'Equipe și FIFA acordă separat din acest an premiile pentru cel mai bun jucător al anului. Ziarul francez a rămas cu Balonul de Aur, în timp ce FIFA acordă FIFA World Player of the Year. Acesta i-a fost acordat tot lui Cristiano Ronaldo, la fel ca și Balonul de Aur 2016.

"Wow! E incredibil să câștig acest premiu. E primul din noua organizare. Le mulțumesc tuturor celor care sunt lângă mine. A fost cel mai bun an al carierei mele.

Trofeele vorbesc de la sine. Nu voi uita niciodată acest an. Îmi pare rău că jucătorii Barcelonei nu au venit, dar e de înțeles", a zis Ronaldo. 

Din cel mai bun "11" fac parte 5 jucători de la Real Madrid, 4 de la Barcelona, unul de la Juventus și unul de la Bayern.

Echipa este următoarea: Neuer - Alves, Pique, Ramos, Marcelo - Modrici, Kroos, Iniesta - Messi, Suarez, Ronaldo

Premiul pentru cei mai frumoși fani aparține suporterilor de la Dortmund și Liverpool, pentru spectacolul făcut la meciul din Europa League terminat cu victoria englezilor, 4-3.

Cea mai bună antrenoare din fotbalul feminin îi revine Silviei Neid, tehnicianul naționalei Germaniei.

Cel mai bun antrenor din 2016 a fost numit Claudio Ranieri, care a câștigat titlul cu Leicester în Premier League. 

 Premiul Fair-Play a mers la Atletico Nacional, care a cedat trofeul Copei Sudamericana celor de la Chapecoense după tragicul eveniment aviatic în care aproape toți oamenii clubului brazilian au decedat. 

Premiul pentru întreaga carieră i-a fost oferit lui Falcao, jucătorul brazilian de futsal. 

Premiul "Ferenc Puskas" pentru cel mai frumos gol a fost câștigat de Mohd Faiz Subri. A fost votat de aproape 60% dintre participanți. 

Trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului i-a revenit lui Carli Loyd, fotbalistă din Statele Unite. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
637419339771745
Marius Dobre  •  10 Ianuarie 2017, 14:35

O comedie ieftina aceasta decernare de premii ca toate celelalte din ultimii ani..Messi si Ronaldo vor castiga si dupa ce se vor retrage :))))In acest moment Pigue nu se afla nici măcar in primii 5 fundasi din lume,si nu este singurul care nu isi are locul acolo

477545062422834
Petru Ciurescu  •  10 Ianuarie 2017, 11:54

Cinstit si lautareste. A fost anul fotbalistului Ronaldo. Pacat de faptul ca nu s-a lipit de el niciun pic de educatie.Desigur,putem sa trecem la capitolul "omor scuzabil",faptul de a vorbi cu mainile ln buzunare in fata atator personalitati cel putin la fel de valoroase ca si el.Cat despre Barcelona,putea sa faca remarca la carciuma,nu in fata intregului mapamond. Daca zici ca e ...si fudul,ti se sterge comentariul. Astept.

897508130285864
Ciprian X Bv  •  10 Ianuarie 2017, 03:06
Postat de blatistu12 pe 09 Ianuarie 2017, 23:00

***,cu cine ai facut matematica?? Cu femeia de servici?? Sunt cinci de la barcelona,4 de la real, DEOARECE BALONUL DE AUR PENALDO NU SE GASESTE IN PRIMUL 11.

Care 5 matematicianule? Nu sunt 4 de la barcelona?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează