INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GALERIE FOTO Maxi Lopez a ajuns la Milan. Nu singur, ci însoţit de superba lui soţie, Wanda Nara

Frumusețea soției a făcut din Maxi Lopez un bărbat foarte invidiat +16   FOTO
Frumusețea soției a făcut din Maxi Lopez un bărbat foarte invidiat

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2012 11:46

Maxi Lopez a fost varianta aleasă de Milan pentru completarea ofensivei după ratarea altui argentinian, Carlos Tevez. Atacantul de 27 de ani a fost împrumutat de la Catania pe 6 luni, cu opţiune de cumpărare.

”Deşi mai puteam să-l aşteptăm pe Tevez, ne-am dat cuvîntul Cataniei şi lui Maxi că nu vom întîrzia prea mult afacerea. El e un jucător puternic, gata să joace imediat. Poate fi folosit şi în Champions League”, a zis administratorul delegat al clubului ”rossonero”, Adriano Galliani. ”Sînt fericit că totul s-a rezolvat. Aşteptarea a meritat, am ajuns la o mare echipă”, a afirmat şi Lopez, care s-a mutat în ultimele zile într-un hotel din Milano în speranţa ajungerii la un acord.

Maxi nu vine singur la Milano. Alături îi va sta soţia, superba Wanda Nara, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cei doi sînt căsătoriţi din 2008 şi au împreună doi copii. Anul trecut au fost aproape de divorţ din cauza apariţiei ei într-un pictorial în care a apărut aproape goală.

Vezi mai jos o galerie foto cu Wanda Nara.

Lansat de River Plate, Maxi Lopez a fost cumpărat de FC Barcelona în ianuarie 2005 cu 16 milioane de euro. A rezistat în ”Camp Nou” doar 6 luni. Sezonul următor a fost cedat la Mallorca, pentru ca în 2007 să fie vîndut la Spartak cu 2 milioane. Nu a convins nici în Rusia, fiind împrumutat în 2009 la Gremio.
Devenit liber, a semnat cu Catania în ianurie 2010, pe 4 ani. În restul acelui sezon a marcat 11 goluri în 17 meciuri, contribuind decisiv la salvarea echipei de la retrogradare. În stagiunea următoare a înscris de numai 8 ori în 35 de meciuri, dar tot a fost golgeterul formaţiei, iar în actuala ediţie are 3 reuşite în 12 partide.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează