INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Galliani şi-a rupt piciorul şi pierde derby-ul cu Inter!

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Milan şi-a fracturat un deget şi a făcut entorsă la gleznă, devenind indisponibil pentru meciul cu Inter de peste o lună.

Lovitură grea primită de AC Milan în pauza prilejuită de meciurile din preliminariile CE 2012. Nu l-a apucat iar criza de sciatică pe Nesta, nu s-a lovit Ronaldinho, Ibrahimovici s-a întors teafăr de la "naţională", iar Pato e în formă. S-a accidentat însă o altă piesă de bază. Adriano Galliani şi-a rupt piciorul şi va lipsi la derbyul cu Inter, programat pe 14 noiembrie!

Nu l-a faultat nimeni şi nu s-a întîmplat în cantonamentul de la Milanello. În vîrstă de 66 de ani, administratorul delegat al "rossonerilor" s-a împiedicat miercuri seară şi a călcat strîmb, devenind client de lux al medicilor echipei. S-a ales cu o fractură de metatarsian la piciorul stîng, cu afectarea ligamentelor de la gleznă. Galliani şi-a pus deja ghipsul şi merge acum în cîrje, dar speră ca suporterii şi trupa lui Allegri să nu resimtă prea mult absenţa lui.


Se întoarce Goian

STRANIERI. Dorin Goian e pe punctul de a reveni la Palermo după accidentarea suferită pe 2 august, într-un amical cu Dinamo Tirana. Antrenorul Delio Rossi l-a testat ieri în centrul apărării, în cuplu cu Bobo, şi se gîndeşte să-l titularizeze mîine, în confruntarea din Serie A cu Bologna. În acel test cu albanezii, ex-stelistul suferise o întindere de ligamente la genunchiul drept şi o entorsă la glezna aceluiaşi picior, leziuni din cauza cărora a pierdut meciurile României cu Albania (1-1), Belarus (0-0) şi Franţa (0-2), din debutul preliminariilor CE 2012.

ADVERSARI
Bayern, spital ambulant
LIGĂ. CFR Cluj va avea de-a face cu o echipă B a lui Bayern, marţi, în prima manşă a "dublei" confruntări din C1. În preliminariile CE 2012, campioana Germaniei a pierdut alţi 4 jucători. Lui Robben, Ribery şi Contento, indisponibili de mai multă vreme, li s-au adăugat atacanţii Olici (foto) şi Klose, fundaşul Van Buyten şi mijlocaşul Van Bommel. Toţi accidentaţi. Din cauza ultimului, care a jucat contra Suediei deşi avea probleme la genunchi, Bayern e în război total cu şefii federaţiei olandeze (KNVB). "Nu-şi văd decît interesul. Deşi exista precedentul Robben, au procedat la fel şi cu Van Bommel. Îi vom aduce în faţa instanţei şi ne vom plînge şi la UEFA", a anunţat preşedintele Uli Hoeness. (Aurelian Botezatu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
razvanmilan
razvanmilan  •  15 Octombrie 2010, 13:54

iartai ca nuj ce zic:))))) su galliani...ce bisongno di te:))

milan6
milan6  •  15 Octombrie 2010, 13:04

bobo? care bobo? vieri? aa!cesare bovo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează