INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Un fost mare jucător al lui Manchester United critică transferul lui Casemiro pe Old Trafford, în ciuda evoluțiilor bune ale brazilianului în tricoul englezilor: „Nu a fost o mutare inteligentă”

Casemiro, mijlocașul lui Manchester United.
Foto: Imago
Casemiro, mijlocașul lui Manchester United. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 14:17 / Actualizat joi, 02 martie 2023 15:05

Gary Neville (48 de ani), fostul mare fundaș al lui Manchester United, a spus despre transferul lui Casemiro (31 de ani), mijlocașul brazilian al „diavolilor roșii” pe Old Trafford, că nu a fost unul inteligent, în ciuda evoluțiilor bune pe care sud-americanul le-a avut în tricoul trupei din Manchester. 

Fost jucător la Manchester United timp de 17 ani, Gary Neville a declarat că formația de pe Old Trafford ar trebui să transfere jucători tineri, de viitor, dornici să câștige trofee, nu fotbaliști aflați pe final de carieră, care poate că nu mai au aceeași motivație. 

Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”
RETRAGERE
Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

Gary Neville, despre transferul lui Casemiro la Manchester United: „Nu a fost o mutare inteligentă” 

„Cred că Erik ten Hag nu va aduce la Manchester United în vară jucători care au câștigat multe trofee în carieră. Dacă clubul va fi preluat de noi proprietari, probabil că aceștia vor încerca să dea o grămadă de bani pe transferuri. Nu cred că ăsta e stilul lui ten Hag. 

Consider că va dori să transfere jucători tineri, care au potențial de creștere și care sunt dornici să câștige trofee, nu jucători care deja au cucerit numeroase trofee în carieră și poate nu mai au aceeași «foame». Casemiro bineînțeles că nu este unul dintre acei fotbaliști, dar Antony și Lisandro Martinez de exemplu sunt mai tineri și vor mai mult să cucerească titluri. 

Un fost mare jucător al lui Manchester United critică transferul lui Casemiro pe Old Trafford, în ciuda evoluțiilor bune ale brazilianului în tricoul englezilor: „Nu a fost o mutare inteligentă”
Gary Neville. Foto: Imago

Va alege astfel de jucători, asta e părerea mea. Nu cred că va merge pe principiul «O, îl putem aduce pe Kylian Mbappe, pe ăla sau pe ăla » Dar, în cazul lui Casemiro, am spus cu toții că vorbim despre o investiție uriașă. 

Cât a costat, 60, 70 de milioane de lire? Și are și un salariu de 20 de milioane de lire pe sezon, înmulțit cu 5 ani cât are înțelegerea, mai adăugăm 100 de milioane de lire. Ajungem astfel la 170 de milioane de lire. Manchester United a făcut un efort financiar consistent pentru a-l transfera. 

Nu a fost o mișcare inteligentă, dacă privești per ansamblu. Eu nu cred asta”, a precizat Gary Neville, conform Daily Mail. 

Gary Neville, despre Casemiro, mijlocașul lui Manchester United: „A avut un impact asupra jocului lui Manchester United”

În ciuda faptului că a criticat efortul financiar făcut de gruparea de pe Old Trafford pentru a-l aduce pe Casemiro, Gary Neville a lăudat impactul pe care brazilianul l-a avut asupra echipei care ocupă poziția a 3-a în clasamentul Premier League. 

„Impactul pe care Casemiro l-a avut asupra jocului lui Manchester United, într-o perioadă atât de scurtă, este exact ce avea nevoie echipa. A fost devastator pentru club, în sensul pozitiv al cuvântului”, a mai spus Gary Neville, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Match Preview Liverpool - Manchester United

Citește și: 

Lionel Messi, aproape de anunțul anului în fotbalul mondial: „Visând la ceea ce urmează"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  02 Martie 2023, 22:38
Postat de observer pe 02 Martie 2023, 17:54

Nici nu stii ce e mai stupid, articolul sau GN! Probabil ca articolul, fostul jucator intalege cat de important e Casimiro pt MU.

Nu am urmarit meciurile lui Man Utd, dar din ce am inteles atat cei doi despre care vorbeste(Lisandro si Anthoy) inca nu au confirmat...Pe Anthony au platit chiar mai mult iar pe Lisandro cam la fel ca pe Casemiro care 5 ani e stanca in mijloc acolo...probabil o sa fie ca Modric, piesa pana la 35-36 de ani.

observer
observer  •  02 Martie 2023, 17:54

Nici nu stii ce e mai stupid, articolul sau GN! Probabil ca articolul, fostul jucator intalege cat de important e Casimiro pt MU.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 15:28

...asa este trebuiau sa l transfere pe Alexi Pitu ...dar l a luat Bordeaux mai repede ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează