INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / OSASUNA - LEVANTE 2-0

Gata cu surpriza! Levante s-a frînt, Real Madrid e noul lider!

Ballesteros(36 de ani, la minge) nu a repetat aseară cu Levante evoluțiile datorită cărora se cerea convocarea sa în “națională” FOTO Reuters
Ballesteros(36 de ani, la minge) nu a repetat aseară cu Levante evoluțiile datorită cărora se cerea convocarea sa în “națională” FOTO Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 21:13

Echipa din Valencia a cedat şefia după ce a suferit prima înfrîngere stagională, 0-2 la Pamplona


Schimb de putere în La Liga. Învingătoare la San Sebastian (1-0), Real Madrid a urcat pe prima poziţie datorită eşecului suferit de fostul lider, Levante, 0-2 la Pamplona.

Doar o etapă a rezistat clubul valencian la şefie. Lucru remarcabil însă pentru o echipă modestă, cu cel mai mic buget din campionat (22 milioane de euro) şi neînvinsă în primele 9 etape. Surmenajul şi presiunea apărute după o asemenea ascensiune au costat-o neaşteptat contra Osasunei, un rol important avînd şi absenţa ambilor fundaşi laterali, versaţii Venta şi Juanfran.

Lui Levante nu i-a ieşit mai nimic în prima parte, iar gazdele au înscris logic de două ori, pe final (39, 43). A încercat să dreagă situaţia la reluare. A abuzat de centrări (26 în total), dar nu a avut precizie, doar două din 15 şuturi fiind pe poartă, dar nici şansă la ocaziile irosite de Nano, Arouna Kone, Ruben Suarez, Xavi Torres. Degeaba au jucat gazdele au jucat în "10" din minutul 58.
Antrenorul Martinez nu disperă totuşi: "Era firesc să vină şi piedica. Ne vom ridica repede, sînt sigur. Oricum, primul obiectiv e salvarea de la retrogradare".

SERIA LUI LEVANTE
1-1 cu Getafe (d)
0-0 cu Santander (d)
1-0 cu Real Madrid (a)
2-1 cu Rayo (d)
3-1 cu Espanol (a)
1-0 cu Betis (d)
3-0 cu Malaga (a)
3-0 cu Villarreal (d)
3-2 cu Sociedad (a)
0-2 cu Osasuna (d)
* a - acasă; d - deplasare.

Octombrie perfect
Real a ajuns singură pe primul loc după un an. O ajută seria incredibilă din această lună, în care a cîştigat toate cele 5 partide din La Liga, golaveraj 16-1. Plus un 4-0 cu Lyon în Ligă. Barcelona a confirmat că lucrurile revin la normal urcînd pe doi printr-un 5-0 cu Mallorca. După 3 etape de pauză, Messi a marcat, şi nu o dată: a realizat cel mai rapid hat-trick al carierei, în doar 17 minute.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
rapidistul85
rapidistul85  •  31 Octombrie 2011, 10:25

Haide Rapid, Haide Real!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează