INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gazzero sex! Dilema lui Paul Gascoigne: ”La ce-ţi trebuie un camion mare dacă nu poţi să-l conduci?”

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 22:20

Ajutat de Arsenal cu 63.000 de euro pentru cura de dezalcoolizare, fostul internaţional de 47 de ani se laudă că l-a descoperit pe Rooney, dar admite că nu se mai atinge de femei


Cînd se trezeşte din beţie, Paul Gascoigne devine brusc simpatic şi spiritual. Ştie că următoarea supradoză de alcool îi poate fi fatală. Fostul internaţional de 47 de ani a ajuns la fel de viril ca un octogenar: "Nu mai fac sex acum. Dar la ce-ţi trebuie un camion mare dacă nu poţi să-l conduci? Beau de plictiseală şi totul este OK pînă cînd desfac prima cutie de bere. Doar eu mă pot salva".

În interviul acordat The Sun, Gazza dezvăluie cum a fost ajutat cu 63.000 de euro de Arsenal şi de managerul Wenger pentru tratamentul de dezalcoolizare şi cum i-a cerut lui Rooney o datorie de 40 de lire. "Eu l-am descoperit, avea 14 ani, i-am dat primă şi mi-a zis că o cheltuie cu colegii la bere. Îl aştept cu banii cînd îl va depăşi pe Bobby Charlton în topul golgeterilor «naţionalei»".


"Stăteam închis în cameră, mă uitam la filme cu Kojak şi făceam cîte 800 de flotări, genuflexiuni şi abdomene. Semăn cu Don Johnson în Miami Vice şi am patrăţelele lui Stallone"
Paul Gascoigne, fost internaţional englez

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
goggu
goggu  •  25 Noiembrie 2014, 14:34

O sa deschid o bere in cinstea lui Gascoigne.

hefaiston
hefaiston  •  25 Noiembrie 2014, 11:49

Mare pacat...a fost un mare, foarte mare fotbalist, iar semifinala de campionat mondial cu Germania, din 1990, a fost momentul sau culminant...a facut atunci un meci senzational, impotriva echipei care avea sa cucereasca titlul...curaj, Gazza! trebuie sa rezisti!

der.bomber
der.bomber  •  25 Noiembrie 2014, 10:20
Postat de hermesvenus pe 25 Noiembrie 2014, 09:21

mare pacat de acest om ...............de ce trebuie sa se distruga cu alcool ??????????????

Crezi ca el stie de ce ? Bei la misto zilnic cate 2-3 beri si te trezesti ca esti alcoolic fara sa-ti dai seama.Iar cand ai devenit alcoolic, putini sunt cei care se mai pot controla .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează