INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Gerrard a primit premiul FWA pentru întreaga carieră » Hodgson: "Sînt tot mai puţini jucători de acest gen"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 17:11

Steven Gerrard (32 ani) are 94 de goluri în 428 de prezenţe în Premier League şi a bifat 100 de meciuri ca şi căpitan al naţionalei în amicalul cu Suedia, pierdut de Anglia cu 4-2.

Mijlocaşul a fost premiat la gala FWA de la Londra, cu premiul pentru toată cariera sa fotbalistică şi contribuţia pe care a avut-o la prima reprezentativă în toţi aceşti ani.

”Este o onoare să lucrezi cu Steve”
Antrenorul Albionului, Roy Hodgson, a declarat la gala FWA că nu a întîlnit în toată cariera un jucător cu asemenea caracter. Hodgson a fost profund impresionat de capitanul ”cormoranilor”, atît la echipa naţională , cît şi pe vremea cînd antrena la Liverpool.

”Este un om cu o carieră impresionantă şi cu un caracter deosebit. Să joci toată viaţa la clubul la care ai început fotbalul şi să refuzi Real Madrid e ceva extraordinar. Vedem din ce în ce mai puţini jucători de acest gen şi asta este o pierdere mare pentru fotbal”.

Ian Rush, altă glorie a ”cormoranilor” a ţinut şi el să spună cîteva cuvinte despre căpitanul lui Liverpool. ”Este incredibil. E norocul meu că sînt contemporan cu un jucător ca Steven Gerrard şi că-l pot urmări pe teren. Să nu uitam ce rol important a avut Steve în finala de la Istanbul din 2005. E un adevărat căpitan şi merită toate premiile posibile”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
grid
grid  •  21 Ianuarie 2013, 23:54

Admirabil jucător,.merită orice fel de superlative. Este deja o legendă a fotbalului.

adiultras
adiultras  •  21 Ianuarie 2013, 22:43

IDOLUL MEU DUPA ZIDANE.... STEVIE G!:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează