INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINŢAT

Gerrard ar putea fi suspendat pentru provocarea arbitrului

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Un gest comis în finalul partidei cu Wigan (0-1) ar putea avea urmări pentru căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

 

Furios după ce arbitrul Andre Mariner i-a arătat cartonaşul galben, în minutul 80, cînd echipa sa era condusă cu 1-0, Gerrard i-a arătat acestuia semnul victoriei, ridicînd degetele în forma de V (foto). Gest ce poate fi interpretat "faci totul pentru ca gazdele să cîştige".

"Centralul" n-a reacţionat, altfel ar fi trebuit să-l elimine, dar Comisia de Disciplină a Fedraţiei Engleze de Fotbal va lua în discuţie atitudinea internaţionalului englez. Rugat să comenteze, managerul lui Liverpool, Rafa Benitez, a spus: "N-am văzut, eram prea departe".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  03 Mai 2010, 12:14

Jalnicilor semnul ala nu inseamna ce-ati inteles voi. Sunteti penibili ca de obicei

 •  09 Martie 2010, 11:40

ce naiba daca esti fotbalist nu mai ai voie sa faci nimic?doar cei din politica pot sa faca gesturi obscene nu ca asta si lor nu li se intimpla nimic,ei fura o gramada de bani de la stat dar dupa un lung proces scapa basma curata,iar fotbalisti sunt penalizati pt.lucruri care nici macar nu a jignit pe nimeni.tare mi-e frica ca intr-o buna zi totul va scapa de sub control cu legile astea prostesti care ne limiteaza tot mai mult libertatea si asta se datoriaza angliei si statelor unite.

 •  09 Martie 2010, 11:33

au inebunit rau englezii si americanii,pur si simplu nu mai ai voie sa faci nimic ca barbat,femeilor li se permite sa umble dezbracate pe strada(bun exemplu pt. copii)iar noi nu mai voie nici macar sa facem semnul victoriei,anglia ar trebui exclusa din europa e un rau exemplu pt. omemire,azi miine nu mai avem voie sa iesim nici pe strada numai cind zic ei.asa ceva nu se poate trebuie luate masuri ce naiba suntem barbati,nu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează