INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Gest extraordinar de apreciere față de Cristiano Ronaldo » Aeroportul din insula sa natală îi va purta numele

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 12:40

Președintele guvernului regional din Madeira, Miquel Albuquerque, a decis să-i facă o mare onoare căpitanului naționalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo.

Aeroportul din insula unde s-a născut starul lui Real Madrid se va numi "Aeroportul Internațional din Madeira - Cristiano Ronaldo", scrie A Bola. De asemenea, și o piață din Funchal (fosta Praça do Mar) va purta numele său.

Fotbalistul de 31 de ani, dublu campion european - cu Real Madrid și Portugalia, și-a inaugurat ieri hotelul Pestana CR7 din Madeira și a fost foarte emoționat când Albuquerque, prezent la eveniment, a făcut anunțul.

Ronaldo se ocupă intens de insula sa natală, promovând la nivel internațional turismul în zonă și implicându-se în numeroase acte de caritate pentru a ajuta populația. De asemenea, acesta a deschis în Maderira un hotel și un muzeu dedicat carierei sale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează