INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Gest extraordinar la un club din Germania » Au redenumit arena pentru un fan răpus de cancer!

+1   FOTO
"Tu lipsești, Johnny, dar valorile tale rămân. Noi vom lupta mai departe" e coregrafia dedicată de fanii lui Darmstadt 98

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

SV Darmstadt 98 va juca în acest sezon pe ”Jonathan-Heimes Stadion am Böllenfalltor”, în onoarea suporterului de 26 de ani mort în martie, după o cruntă luptă cu boala.

Gest umanitar extraordinar făcut de un club din Bundesliga. SV Darmstadt 98 a decis ca în acest sezon să schimbe titulatura "Merck-Stadion am Boellenfalltor", atribuindu-i numele fanului care a murit în martie după o lungă suferință.

Penultima clasată va disputa sâmbătă meciul de acasă cu Eintracht pe arena "Jonathan-Heimes am Böllenfalltor". Sponsorul echipei promovate în 2015 a renunțat să-și facă astfel reclamă, onorând amintirea suporterului de 26 de ani, răpus de cancer.

"Jonathan a fost un partener puternic în succesul lui Darmstadt. În ciuda bolii, a transmis mereu multă energie echipei", a declarat președintele Rudiger Fritsch. "Oricine s-a identificat cu noi s-a identificat cu Jonathan", a completat căpitanul Aytac Sulu.

Heimes a strâns cîteva sute de mii de euro în acțiunile militând pentru lupta contra maladiei, întreprinse până în ziua în care a decedat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează