INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO - SAMPDORIA 0-0

Mourinho, ca Sorinaccio! Portughezul l-a imitat pe Cîrţu la partida contra Sampdoriei

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Inter a terminat la egalitate meciul cu Sampdoria, 0-0, în care arbitrul Paolo Tagliavento a arătat trei cartonaşe roşii. Inter a evoluat inferioritate numerică din minutul 31, după eliminarea lui Walter Samuel, pentru un fault asupra lui Pozzi.

Şapte minute mai tîrziu, Ivan Cordoba a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe, în urma unui fault asupra aceluiaşi Pozzi. În minutul 73, Pazzini a intrat în careul lui Inter şi a simulat un fault pentru care arbitrul Paolo Tagliavento i-a arătat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe

Iritat că "centralul" i-a eliminat doi jucători şi a avut alte cîteva decizii în care milanezii s-au simţit defavorizaţi, tehnicianul portughez s-a dus în faţa camerelor TV, şi-a întins mîinile, apoi le-a încrucişat în dreptul încheieturilor, ca şi cum le-ar avea legate. Gestul, probabil inspirat din clipul "The Wall" ("Zidul") al grupului Pink Floyd, era un mesaj clar: "Sîntem loviţi, dar nu putem face nimic".

Cîrţu, Mourinho de România
Şi în Liga I a avut loc un astfel de gest în turul ediţiei de campionat. La începutul meciului dintre Pandurii şi Unirea Urziceni, antrenorul gorjean de la aceea vreme, Sorin Cîrţu s-a luat la ceartă cu Mihai Stoica, dar apoi s-a orientat spre centralul partidei.

Spre finalul partidei, enervat de deciziile lui Augustus Constantin, Cîrţu i-a arătat arbitrului braţele încrucişate, transmiţîndu-i că ar fi trebuit să fie la puşcărie, şi nu pe teren. Antrenorul i-a strigat arbitrului: "Hoţule, du-te după taică-tu!", în timp ce-i făcea disperat semne cu mîinele sugerînd cătuşele, aluzie la faptul că fostul şef CCA, Gheorghe Constantin, se află atunci în arest în dosarul "Mită în fotbal". Augustus nu l-a eliminat pe Cîrţu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  23 Februarie 2010, 14:26

Cand or sa castige si spartii de la Milan un campionat pe bune ? Dupa 6-0 la general cu Inter sezonul asta, ar trebui retrogradati :)) Danc, imi pare rau ca respiram acelasi aer, sper sa nu prind virusu' prostiei :)

 •  22 Februarie 2010, 11:00

Esti obraznic horea@udrea(ce combinatie nefericita de nume).........chiar am vazut meciul si icter merita 3 rosii-dar de cand sunt ajutati de arbitri,precum jegve,au sentimentul ca totul li se cuvine si nu in ultimul rand simt rasuflarea Milanului in ceafa.......cat despre Shakespeare,nu cred ca esti tu in masura sa vb si mai ales sa citezi din acest urias al literaturii......daca am jignit pe cineva,l-am jignit pe "circarul" portughez si nicidecum la intamplare-asa ca astept scuzele.

 •  22 Februarie 2010, 07:30

Catalin de ce este acest Mourinho asa de bun anternor ? poti sa imi spui si mie ? fata de alti? Poate vrei sa iti spun eu in afara de o UEFA Cu FC Porto, si UCL tot cu porto ce are ? Nu poti sa imi spui ca la Chelsea a facut echipa el, aia a fost facuta de bani rusului si de Ranieri. Iti spun eu Lampard, Joe Cole, si multi alti au fost adusi de Ranieri a luat echipa de pe locul doi. Cu ce este asta mai tare decit Lippi, Anceloti. Inainte sa vorbesti fa un search pe net poate asa inveti.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează