INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Cristi Chivu, antrenor în fotbalul din România? Giovanni Becali: „E legat de acel loc”

Foto: Cristi Chivu
Foto: Cristi Chivu

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 11:54 / Actualizat marti, 14 martie 2023 15:05

Apropiat al lui Cristi Chivu (42 de ani), Giovanni Becali a dezvăluit că fostul campion al Italiei cu Inter nu se va întoarce în viitorul apropiat în România în postura de antrenor și că dorește să rămână în Peninsulă.

Impresarul spune că fostul căpitan al „tricolorilor” se simte legat de Inter și că există șanse importante să primească oferte de la un club de seniori din străinătate.

Giovanni Becali, impresionat de condițiile de la CFR Cluj: „Sunt peste Serie A și Franța” + „Varga plătește lunar 160.000 de euro doar pentru funcționari”
CFR Cluj
Giovanni Becali, impresionat de condițiile de la CFR Cluj: „Sunt peste Serie A și Franța” + „Varga plătește lunar 160.000 de euro doar pentru funcționari”

Giovanni Becali: „Cristi Chivu s-a legat mult de Inter”

„Deocamdată, Cristi Chivu vrea să rămână antrenor în Italia. S-a legat mult de Inter. Nimeni nu poate spune că, în cazul în care va mai câștiga un campionat cu Inter Primavera, nu va primi o ofertă. Așa se începe, cu Serie B sau cu o echipă din provincie. Uitați-vă la prietenul lui Cristi, Dejan Stankovic, care antrenează la Sampdoria”, a spus Giovanni Becali la finalul partidei.

Cristi Chivu, campion cu Inter Primavera

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Cristi Chivu a devenit analist al celor de la UEFA, ca mai apoi să aleagă drumul antrenoratului la Academia lui Inter Milano, unde a pregătit grupele de juniori de la U17 până la Primavera. 

În sezonul 2021/2022, Chivu a cucerit titlul de campion al Italiei alături de Inter Primavera în urma unei finale cu AS Roma, câștigată dramatic în prelungiri. Golurile nerazzurrilor au fost înscrise de Cesare Casadei și Nikola Iliev.

VIDEO EXCLUSIV. Ioan Becali, detalii fabuloase despre transferul lui Chivu la Roma: „Te duci în birou la Ronald Koeman, nu te pui în genunchi, nu te rogi”

Citește și alte știri: 

Diego Simeone, mesaj pentru Xavi după ce a văzut modul în care câștigă Barcelona: „Nu e ușor să faci asta”

LPF a anunțat programul primei etape din play-off și play-out » Când se joacă FCSB - CSU Craiova și CFR Cluj - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Cerealkiller
Cerealkiller  •  14 Martie 2023, 18:08

Wow, m-a trecut un fior pe sira spinării. Chiar am crezut ca se întoarce sa antreneze la CSM Reșița, în liga a III-a

puscoci
puscoci  •  14 Martie 2023, 15:06

Bai click bait anonim, care te ascunzi in spatele pseudonimului Catalin Stroia, Chivu antreneaza Inter under 19. Este clar ca mizeaza sa antreneze in Serie A. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează