FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 4-0

Gluma serii după CFR - U Cluj 4-0: „Eu și Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineața”

Camora (în imagine) și Deac sunt liderii CFR-ului / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +8   FOTO
Camora (în imagine) și Deac sunt liderii CFR-ului / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 09:07 / Actualizat marti, 14 martie 2023 11:32

Ciprian Deac (37 de ani), „veteranul” lui CFR Cluj, a glumit pe seama vârstei sale, imediat după derby-ul câștigat autoritar în fața rivalei Universitatea Cluj, scor 4-0.

Întrebat deseori ia în calcul retragerea, liderul incontestabil al „feroviarilor” spune că nu se gândește momentan să pună ghetele în cui. Deac e conectat la miza meciurilor din play-off și e gata să cucerească alături de colegul Camora, 36 de ani, un nou titlu în Gruia.

Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”
CFR CLUJ - U CLUJ 4-0
Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”

Ciprian Deac: „Eu și Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineața”

„În play-off va fi cu totul altceva, vom juca pe 3 puncte, nu pe unul și jumătate. Știm să jucăm meciurile cu presiune. Pentru mine, meseria de fotbalist e cea mai frumoasă. Ce poate fi mai frumos decât să câștigi bani din ceea ce-ți place?! 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul Clujului

+4 FOTO

Eu, Camora poate ne ridicăm mai greu dimineața din pat, dar cât vom putea, ne vom da sufletul pentru această echipă”, a spus Deac, la Orange Sport. 

Am vrut ca U Cluj să promoveze pentru oraș, pentru atmosferă, să jucăm pe stadioane pline. Dar noi am meritat total victoria, adversara a avut doar o ocazie.

Primele cinci echipe se vor bate la titlu în play-off. Fiecare meci va fi o finală. Ne bucurăm că vor fi stadioane pline. Rapidul are, de exemplu, suporteri faini. Mie nu-mi place să pierd nici cu prietenii la miuță, nici acasă. Voi știți că mă recuperez rapid și am avut și noroc de un organism care să mă ajute.

- Mario Camora, fundaș CFR Cluj

VIDEO. Simplu, ca pe PlayStation » Atac perfect al CFR-ului și gol cu călcâiul Krasniqi

CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă echipei lui Sabău aseară, în derby-ul Clujului. Formația lui Dan Petrescu a făcut instrucție cu apărarea penibilă a „Șepcilor Roșii”, campioana fiind purtată spre o victorie facilă pe fondul sonor asigurat de galeria lui U. 

Citește și alte știri din Superligă: 

Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”

FOTO Scene rar întâlnite la derby-ul Clujului. CFR a primit 3 penalty-uri » Verdictul specialistului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  14 Martie 2023, 10:47

Camora si Deac, exemple de urmat pentru jucatorii care au minte. Bravo CFR Cluj!

dodo001
dodo001  •  14 Martie 2023, 10:28

Bravo baieti, sunteti cei mai tari! Cred ca si psihic stau bine acesti jucatori, vesnic optimisti, nu se lasa pentru nimic la unul mai tanar. Campioni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează