INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Giroupt! » Fractură?! Olivier Giroud ar putea lipsi 3 luni de pe teren

Articol de - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 20:09

Atacantul Arsenalului s-a accidentat în finalul meciului din week-end, cu Everton (2-2), cînd a şi marcat golul doi al ”tunarilor”, în ultimul minut


Arsenal plăteşte scump punctul luat sîmbătă lui Everton (2-2). Salvatorul de la Liverpool, Olivier Giroud, ar putea lipsi pînă la 3 luni de pe gazon! Atacantul francez s-a şi accidentat în finalul partidei, iar ziarele britanice susţin că ar fi suferit o fractură la glezna stîngă!

Medicii clubului nu şi-au făcut griji la început: "Îl vom recupera pînă la returul cu Beşiktaş, de miercuri". Dar atacantul a acuzat în continuare dureri şi l-au trimis să efectueze o radiografie. Nerelevantă! A doua, în schimb, pare să fi fost concludentă.

Managerul Arsene Wenger n-a vrut să intre ieri în detalii: "Sigur e că Olivier nu va juca împotriva lui Beşiktaş. Ar putea fi vorba despre o absenţă mai lungă, dar mai întîi trebuie să-l vadă un specialist". Pînă atunci, Arsenal sondează deja piaţa transferurilor.


Rămîne Podolski? Vine Remy?
Dorit de Galatasaray şi de Juventus, Podolski era cu bagajele la uşă. Acum trebuie să aştepte verdictul în cazul "Giroud". Arsenal mai are două soluţii: Loic Remy, de la Queens Park Rangers, la care a renunţat iniţial din cauza pretenţiilor salariale, şi Alessio Cerci (Torino).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează