INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PALERMO

Goian: "Vreau să fac un meci mare cu Parma"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Anunţat titular în confruntarea cu Parma, ex-stelistul Dorin Goian anunţă că este gata să închidă defensiva şi să o ajute pe Palermo să facă rocada în clasament cu Juventus.

"Trebuie să reparăm eşecul cu Bari suferit etapa precedentă, mai ales că atunci am jucat foarte bine. Cu Parma vreau să fac un meci mare.

Îi respect însă pe adversari, în special pe Panucci, care este foarte experimentat, Biabiany, un jucător extrem de rapid şi Bojinov, un fotbalist care poate face oricând diferenţa", a declarat Dorin Goian pentru Giornale Sicilia.

"Concurenţa este benefică, iar eu respect deciziile tehnicianului. Când era Zenga la echipă, în ultimele trei runde, m-a lăsat pe bancă preferându-l în centrul defensivei pe Migliaccio, un jucător care evoluează în linia de mijloc, însă i-am acceptat hotărârea.

Însă nu renunţ fără să lupt, cred în muncă. Mi-a fost mai greu la început, pentru că Serie A este în primele patru campionate din lume", a adăugat Goe.

Duelul Palermo-Parma este programat sâmbătă, începând cu ora 19:00. Trupa antrenată de Delio Rossi ocupă locul 6 în Serie A, la egalitate de puncte cu Juventus, însă cu un golaveraj mai slab.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează