INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Golgeter decalibrat » Ronaldo, pe sec în ultimele 3 meciuri, s-a blocat în buza recordului deținut de Raul

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2015 00:00

Aflat la două lungimi să devină cel mai bun marcator din istoria lui Real, Cristiano nu mai poate scutura plasa porții, deși a expediat 25 de șuturi cu Granada, Bilbao și Malaga!

Bombardează porțile mai frecvent decît în sezonul trecut, dar înscrie mai puțin. A punctat numai într-o singură etapă și totuși e golgeterul Primerei, la egalitate cu Benzema și Nolito. E paradoxul Ronaldo, a cărui eficiență la finalizare s-a prăbușit incredibil într-un an: de la 49,8% la 22,7%!

Dacă în campionatul anterior marca mereu în primele 6 etape, CR7 are acum 5 meciuri pe sec și își poate bate recordul negativ de 16 runde din 2010-'11. De 279 de minute încearcă zadarnic să-l ajungă pe Raul, de care-l mai separă două reușite (321 față de 323), pentru a deveni golgeterul blanco all-time. Cu Granada a tras de 8 ori la poartă. La Bilbao de alte 4 dăți. Iar sîmbătă, a atins maximul frustrării cu Malaga, 13 șuturi și același ZERO! Cele 5 goluri le-a dat toate cu Espanyol.

41 de șuturia trimis CR7 în 5 meciuri, cu Gijon, Betis, Granada, Bilbao și Malaga, fără să înscrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează