INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Grav accident la Chelsea - Norwich (3-1) » Drogba KO

Șocul în urma căruia Drogba s-a ales cu fața plină de sînge și cu masca pe figură Foto: Gulliver Getty-Images
Șocul în urma căruia Drogba s-a ales cu fața plină de sînge și cu masca pe figură Foto: Gulliver Getty-Images

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 23:17

Ivorianul şi-a pierdut cunoştinţa şi-a avut nevoie de mască în urma unui contact violent cu portarul advers. Meciul a fost prelungit 11 minute


Şoc pe Stamford Bridge la jumătatea reprizei secunde a meciului Chelsea - Norwich (3-1). Ivorianul Didier Drogba s-a ciocnit violent în săritură cu portarul advers, Ruddy, şi s-a prăbuşit fără cunoştinţă. Medicii s-au grăbit pentru a-i acorda îngrijiri ivorianului, rămas întins pe teren cu nasul şi gura însîngerate.  VEZI AICI VIDEO CU FAZA!
VEZI AICI IMAGINI DE DUPĂ ACCIDENTARE!

Cum atacantul întîrzia să-şi revină, l-au scos cu targa, undeva pe margine, continuîndu-şi eforturile de a-l readuce în simţiri, sub privirile suporterilor îngroziţi. Inclusiv masca de oxigen a fost necesară! Drogba a fost urcat în ambulanţă abia după ce doctorii s-au asigurat că nu mai există nici un pericol.

Urmare a teribilului accident, meciul a fost prelungit cu 11 minute. Lampard a făcut 2-1 din penalty (82), iar golul trei al albaştrilor a picat tocmai în minutul 90Ă10 (!), opera proaspetei achiziţii Juan Mata (ex-Valencia).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează