INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola, remarcă subtilă la adresa lui Mourinho: "Bournemouth a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 15:38

Duelul la distanță dintre Pep Guardiola și José Mourinho continuă și după victoria lui City cu 2-1, chiar acasă la United.

Elevii spaniolului au trecut lejer de Bournemouth , scor 4-0, însă Guardiola a venit cu o declarație surprinzătoare la conferința de presă, care îl înțeapă subtil pe managerul portughez.

"Până acum, Bournemouth a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, ne-a creat cele mai multe probleme atunci când era în posesia mingii", a declarat tehnicianul "cetățenilor" în ciuda scorului net favorabil lui City.

"Calitatea individuală a jucătorilor mei a făcut diferența. Celelalte echipe joacă cu mingi lungi, Bournemouth însă ne-a creat dificultăți în a impune un presing avansat”, este de părere Guardiola, aflat la a opta victorie consecutivă pe banca lui City, lider în Premier League cu maximum de puncte după cinci etape.

Kevin de Bruyne (15'), Kelechi Iheanacho (25'), Raheem Sterling (48') și İlkay Gündoğan (66') au marcat cele patru goluri ale victoriei de pe Etihad Stadium.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close