INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola s-a luat pe teren de Yerri Mina » Ce i-a reproșat la meciul lui Manchester City: „Este inutil!”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 21:20 / Actualizat marti, 16 mai 2023 00:09

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola (52 de ani), s-a plâns de comportamentul nesportiv al fundașului columbian al lui Everton, care a scăpat nepedepsit de arbitru pentru gesturile sale: „Ești suficient de bun să faci așa ceva!”

Scenă curioasă petrecută sâmbătă pe „Goodison Park”, la finalul partidei Everton - Manchester City 0-3. Pep Guardiola a lăsat deoparte bucuria victoriei, care l-a apropiat mai tare de titlul de campion, și l-a abordat pe teren pe un fundaș al gazdelor. 

Managerul „cetățenilor" s-a dus la acesta pentru a-i reproșa gesturile făcute în timpul meciului față de doi elevi ai săi, Erling Haaland și Aymeric Laporte. Yerri Mina i-a ciupit pe atacantul norvegian și pe fundașul francez, fără ca arbitrul să-l vadă sau să ia vreo măsură disciplinată asupra lui!

Pep Guardiola: „Acesta nu e un duel fizic”

Asta l-a revoltat pe antrenorul spaniol, ce a fugit în teren să-i reproșeze columbianului aceste atacuri murdare, prin care acesta a încercat să-i provoace și să-i oprească pe cei doi adversari. 

Întrebat de ziariști ce i-a spus lui Mina, Pep a declarat că „i-am zis «Ești suficient de bun să faci așa ceva. Este inutil». El știe ce a făcut. Întrebați-l! Ăsta nu este un duel fizic, nu e mental. Sunt lucruri pe care nu este necesar să le facă, dar pe care le face. De data aceasta a fost cu Aymeric (Laporte), cu Jack (Grealish), cu toată lumea. Întrebați-l și Invitați-l la conferința de presă.să explice mai bine ce motive a avut”.

Guardiola s-a dus direct la galerie » Ce semnifică gestul făcut către suporteri
EVERTON - MANCHESTER CITY 0-3
Guardiola s-a dus direct la galerie » Ce semnifică gestul făcut către suporteri

Și-a pozat zgârieturile de pe corp

Jucătorul sud-american a fost văzut certându-se și având conflicte în teren cu mai mulți fotbaliști ai City, care, de altfel, au refuzat să-i strângă mâna la terminarea jocului. 

Laporte a postat după meci pe Instagram o poză cu zgârieturile și urmele lăsate pe corp de degetele lui Mina, amintiri asemănătoare având Haaland și Grealis după confruntarea cu jucătorul lui Everton.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incredibilul gol anulat lui Dinamo la Marseille se repetă după 18 ani în La Liga » Ronaldo, furios: „E prea mult. Ajunge!”

Laporta încă mai speră la Messi: „Am vorbit cu Leo. Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barça e Barça. Și este casa lui Messi!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează