INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALTE DEZVĂLUIRI

"Gudjohnsen şi Vanessa o făceau în dormitorul copilului meu"

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

După ce-a dezvăluit relaţia extraconjugală pe care John Terry a avut-o cu topmodelul Vanessa Perroncel, tablodul britanic The Sun l-a luat la rînd pe un alt fost client al franţuzoaicei: Eijdur Gudjohnsen.

 

The Sun a contactat-o pe proprietara unui apartament din apropierea stadionului lui Chelsea, Stamford Bridge, care a ţinut-o o vreme cu chirie pe Vanessa. "Gudjohnsen venea direct după antrenament şi urca împreună cu Vanessa în dormitor, de fapt fosta cameră a băiatului meu, mare suporter al lui Chelsea. Acolo, era evident ce făceau amorezii. De altfel, se şi auzea. De cele mai multe ori, el pleca în zori, spre cinci dimineaţa", a povestit doamna Linda Wardley.

Proprietara susţine că în perioadele în care soţia lui Gudjohnsen pleca din Londra, Vanessa mergea acasă la el: "Îmi povestea apoi că adoră să meargă la vila lui, fiindcă-i foarte luxoasă. Visa ca într-o zi să se mărite cu un fotbalist bogat şi spunea că Eijdur îi promisese că va divorţa şi-a va lua pe ea de nevastă".

Fostul jucător al lui Chelsea, acum împrumutat de Monaco lui Tottenham, a fost împreună cu Vanessa vreme de 7 luni. Înaintea lui Gudjohnsen, şi Adi Mutu a trecut prin patul franţuzoaicei. "Pentru ea, bărbaţii erau ca spălatul pe dinţi", a spus doamna Wardley.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
 •  28 Februarie 2010, 02:29
Postat de pe 04 Februarie 2010, 16:15

E subiect despre sportivi !!!

Poate ca da, e vorba de sportivi, dar un jurnal de sport cum e L'Equipe nu comenteaza aventuri de astea in paginile lui si cu lux de amanunte ci doar in jurnalele de scandal ptr. ca aia sunt profesionisti si nu mahalagii si fara teasta ca in presa romaneasca fiule. Tac-Pac! ;-)Toate tampeniile astea le descopar in mizeria de presa romaneasca. :-))

 •  04 Februarie 2010, 16:15
Postat de pe 04 Februarie 2010, 11:26

asta e subiect de sport?

E subiect despre sportivi !!!

 •  04 Februarie 2010, 12:13

fata desteapta stie ce vrea de la viata....nu se culca cu toti rupti in cur....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează