INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "GALACTICUL" AR FI VRUT ÎN FRANŢA, DAR OM NU ŞI-L PERMITE

Guti a fost respins de Marseille. Ar putea ajunge la Beşiktaş

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2010 00:00

Pus pe lista de transferuri de către Real Madrid, Guti Hernandez îşi caută şi el echipă. Fotbalistul crescut de clubul blanco, care a fost unul dintre jucătorii importanţi în sezonul trecut, nu mai este agreeat la Madrid, de aceea încearcă să îşi găsească o nouă formaţie. A refuzat să meargă în Dubai, deşi ar fi cîştigat peste două milioane de euro pe an, iar Beşiktaş îl aşteaptă cu braţele deschise, mai ales după sosirea la Istanbul a neamţului Bernd Schuster.

Reprezentanţii lui Guti au fost în tratative şi cu Olympique Marseille, campioana Franţei, mai ales că ibericului i-ar fi surîs tranzacţia. Dar oficialii lui OM au declinat afacerea. Jose Anigo, directorul sportiv al clubului, a declarat: "Din punct de vedere fotbalistic şi financiar, nu ni-l putem permite pe Guti, aşa că nu ne interesează".

Ceea ce înseamnă că se redeschide varianta BJK, mai ales că Jose Mourinho nu pare să-l aibă nici el pe Guti în planurile sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  19 Iulie 2010, 23:29

fotbalis adevarat nu se gandeste la bani ci la fotbal normal ca si-ar fii dorit la Om ca e un club mai puternic decat besiktas dar..asta e e bine si acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează