INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Hans Flick, autocritic după ce Bayern a fost învinsă de M'gladbach după ce a condus cu 2-0: „Ne-am bătut singuri. Detaliile au făcut diferența”

Hans Flick (55 de ani) FOTO Imago +11   FOTO
Hans Flick (55 de ani) FOTO Imago

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 11:19 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 11:29

Borussia Monchengladbach a obținut 3 puncte importante în etapa 15 din Bundesliga, după 3-2 cu Bayern Munchen, campioana en-titre, iar formația antrenată de Hans Flick (55 de ani), care a fost dezamăgit de evoluția echipei sale, poate pierde fotoliul de lider după ziua de azi.

Pentru al treilea sezon la rând, Bayern a pierdut meciul tur cu Mönchengladbach (2-3) și ar putea ceda șefia Bundesligii azi dacă Leipzig o învinge pe Dortmund. Campioana a condus cu 2-0, însă a scăpat jocul de sub control, gazdele întorcând incredibil rezultatul.

"Borussia a fost extraordinar de eficace și a speculat cu sânge rece de cele trei ocazii oferite de erorile noastre. Am jucat bine 30 de minute, apoi detaliile au făcut diferența. Baloanele pierdute, unele decizii proaste și câteva intervenții greșite în apărare. Ne-am bătut singuri! Dacă ai 2-0, în mod normal nu ai voie să scapi victoria. Știm unde avem probleme și lucrăm să le remediem"

Hans Flick, antrenor Bayern Munchen

21 de înfrângeria suferit Bayern cu Borussia în deplasare, cele mai multe contra unui adversar al Bundesligii. Bavarezii n-au câștigat decât un sfert din meciurile jucate la Monchengladbach

FOTO. Vezi mai multe imagini de la meciul dintre Bayern Munchen și Borussia Monchengladbach

+7 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Haos la Madrid! Atletico Madrid - Athletic Bilbao, amânat din cauza ninsorilor! Ce se întâmplă cu Osasuna - Real?

Hojbjerg îl iartă pe cel care putea să-i rupă gamba: „Sunt viking, dar mi-ești dator o apărătoare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează