INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Se destramă Barcelona? Indicat drept vinovat pentru sancţiunea primită de la FIFA, un oficial şi-a dat demisia!

foto: fcbarcelona.cat
foto: fcbarcelona.cat

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 16:40

Directorul tehnic al Barcelonei, Andoni Zubizarreta, şi-a prezentat miercuri demisia de la clubul catalan, informează Catalunya Radio.


Conducerea blau-grana, în frunte cu preşedintele Josep Maria Bartomeu şi vicepreşedintele Josep Maria Mestre, nu au acceptat însă demisia, dorind să-şi exprime astfel susţinerea necondiţionată pentru Zubizarreta.
Directorul tehnic a fost unul dintre cei indicaţi ca responsabili pentru situaţia dificilă prin care trece echipa, după sancţiunea primită din partea FIFA.

Marca.com scrie că nu este pentru prima dată cînd Andoni Zubizarreta vrea să demisioneze. În iunie 2013, oficialul Barcelonei a fost la un pas să se despartă de club, însă preşedintele de atunci, Sandro Rosell, nu a acceptat demisia, iar în noiembrie 2013, a semnat chiar prelungirea contractului său, pînă la 30 iunie 2016.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
valentino22
valentino22  •  05 Aprilie 2014, 03:05
Postat de andrei_30 pe 04 Aprilie 2014, 18:49

Probabil omul si-a dat demisia de onoare fiindca asta se asteapta sa faci, sa iti asumi. In Catalunia nu e ca in Romania unde te tii de scaun pana mori. Insa e la fel de clar ca stia si el ca nu i se va aproba demisia fiindca cei de acolo ca si la Madrid nu prea dau suturi in kooor la simbolurile clubului.

Nu, nu dau cu sstul in cur la simboluri...de aia Rivaldo nu a avut nici un loc la Barcelona... De aia Ronaldinho a fost aruncat ca o masea stricata...la Madrid la fel...Raul a fost scos in suturi afara...R. Carlos era fluierat la fiecare meci pe final de contract...

silvercloud
silvercloud  •  04 Aprilie 2014, 23:06

Vai ce emotii am... o sa se destrame echipa mea preferata... vai, ce-o sa se intample de-acum... vai ce stiri frumoase aveti... vai ce lucruri importante aflam... vai de noi... vai-si-amar !!

lucianfocus
lucianfocus  •  04 Aprilie 2014, 20:58

ghesepe cand se destrama?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează