INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Heynckes le recomandă un supertalent campionilor Europei » Un spaniol ce-a impresionat în Ligă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 19:07

Jupp Heynckes rămîne apropiat de Bayern Munchen, chiar dacă s-a despărţit de bavarezii care se pregătesc de o nouă eră, sub conducerea lui Pep Guardiola.

Iar reputatul antrenor, care este gata să se pensioneze la cei 68 de ani ai săi, le-a recomandat germanilor un transfer de marcă: este vorba de mijlocaşul Isco, 21 de ani, care a impresionat în sezonul precedent de Champions League.

Clauză de reziliere de 35 de milioane de euro

Mijlocaşul ofensiv este vînat de mai multe grupări importante de pe continent, printre care şi Barcelona, Real Madrid şi Manchester City, iar pentru Malaga este tot mai greu să-l ţină pe tînărul star. Internaţionalul spaniol Under 21 ar trebui să vină la Bayern, crede Heynckes, care a declarat în Kicker: "Cu cine ar trebui să semneze clubul acum? Sînt cîţiva fotbalişti importanţi şi interesanţi, cum este această stea a Malagăi, Isco. Este un jucător de clasă". Isco are o clauză de reziliere de 35 de milioane de euro pentru a se elibera de andaluzi.

Pînă în acest moment, Bayern şi-a asigurat serviciile lui Gotze, ex-Dortmund, şi Kirchhoff, ex-Mainz.

25 de milioane de euro este cota spaniolului înalt de 1,76 de metri pe transfermarkt.de

3 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Isco în 8 meciuri de Champions League, cu Malaga. În La Liga, are 9 goluri şi-o pasă decisivă în 37 de întîlniri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează