INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE MUTĂ LA ISTANBUL

Hiddink va prelua "naţionala" Turciei din vară

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Guus Hiddink a fost convins de şefii federaţiei de la Istanbul să preia "naţionala" în preliminariile Euro 2012. Potrivit cotidianului Sabah, antrenorul olandez ar fi acceptat condiţiile puse de turci, care ţintesc calificarea la turneul final din Polonia şi Ucraina, după ratarea campaniei pentru Mondiale.

 

Hiddink mai are contract cu "naţionala" Rusiei doar pînă în luna iunie, dar noua conducere a federaţiei de la Moscova nu i-a mai garantat salariul de 4 milioane de euro pe care îl primea. Aşa că tehnicianul batav, care a ratat calificarea la CM din Africa de Sud în barajul cu Slovenia, s-ar fi reorientat rapid, refuzînd oferta făcută recent de Nigeria.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
 •  15 Februarie 2010, 17:48

si iti zic eu ce a facut la chelsea cat a fost antrenor: a ajuns in semifinale CL, si daca nu era golul super bul-anos al Barcei juca finala si alta era scena fotbalului european acuma :-j, stiutor de fotbal ce esti.

 •  15 Februarie 2010, 17:46
Postat de kily pe 15 Februarie 2010, 16:23

Pai, cum sa-i garanteze rusii 4 milioane/an daca olandezul nu a garantat calificarea in Africa de Sud?! La Chelsea ce a facut?! Daca era scula de antrenor nu "practica" in China si Coreea, in Australia, in Rusia si Turcia, nu-i asa?! Este pur si simplu un mercenar fara scrupule, asemenea lui Erickson sau Van Gall!

mai tata, daca asta e petarda de antrenor, apoi pitzi al nostru ce mai e? Nu uita ca luat locul 3 la mondial cu Coreea de Sud, si locul 3 la europene cu Rusia, 2 nationale usor expirate. Dar la lotul pe care il are Turcia acuma si la felul in care a jucat la CE din 2008, eu zic ca pote sa castige CE din 2012 luand in considerare lotul deloc modest.

 •  15 Februarie 2010, 16:26

Este unul din cei mai buni antrenorii din lume.Oriunde a fost a realizat surprize

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close