INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Huntelaar nu vede cu un ochi! » I-a plesnit un vas de sînge înaintea amicalului cu Italia (1-1) :O

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 22:01

Atacantul olandez are probleme mari din cauza unui hematom format în urma sîngerării puternice şi nu se ştie cînd va reveni pe teren.

Olandezii îşi fac griji pentru Klaas Jan Huntelaar. Atacantul lui Schalke a dispărut subit dintre titularii amicalului de miercuri, cu Italia (1-1), "din cauza unui hematom la ochiul stîng care-l împiedică să vadă bine". Comunicatul lapidar şi suficient al selecţionerului Van Gaal voia să mascheze cumva adevăratele dimensiuni ale leziunii atacantului.

Lui Huntelaar i-a plesnit un vas de sînge şi, din cauza cheagului format în urma sîngerării puternice, nu mai vede deloc cu ochiul stîng! Mai mult, susţine cotidianul Bild, n-are voie nici să facă mişcări bruşte, pentru a evita ca hematomul să se deplaseze!

"Vîrful" de 29 de ani a fost consultat ieri de un specialist din Duisburg, profesorul Jorg Schmidt, şi va pierde şi "şocul" de mîine cu Bayern, de pe Allianz Arena.

"O asemenea problemă se poate rezolva şi în două, trei zile, dar la fel de bine poate dura o perioadă mult mai lungă" (Horst Heldt, manager Schalke 04)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vandersaar
vandersaar  •  08 Februarie 2013, 11:12

Cat ghinion ! Sanatatea e cea mai importanta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează