INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

I s-a șters memoria! Portarul lui Leverkusen a primit o minge-n cap și nu își mai amintește 14 minute din meciul cu M'gladbach

Portarul lui Leverkusen, inconștient, după lovitura primită +1   FOTO
Portarul lui Leverkusen, inconștient, după lovitura primită

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Portarul lui Leverkusen, Leno, nu-și amintește ce s-a întâmplat pe teren între minutele 21 și 35 ale meciului cu M'gladbach, după ce a primit o minge-n cap.

Era minutul 21 al meciului Monchengladbach - Leverkusen (1-1), sâmbătă, când mingea plecată din piciorul lui Oscar Wendt a lovit capul lui Bernd Leno cu 93 km/h! Portarul "farmaciștilor" a rămas întins pe gazon, dar s-a întors între buturi după ce a primit îngrijiri medicale.

Ca în transă

Pe stadion, nimeni n-a sesizat că ar fi ceva în neregulă cu el, mai ales că a reușit și o intervenție senzațională în fața lui Hahn (29). Însă Leno avea încă probleme de pe urma loviturii încasate: "Nu-mi aduc aminte absolut nimic din ce s-a întâmplat în joc între minutele 21 și 35. Habar n-am de șutul lui Hahn".

"CD zgâriat"

Cum a putut apăra mai departe?! Doctorul lui Leverkusen, Phillip Ehrenstein, susține că Leno i-a răspuns la toate întrebările de orientare pe care i le-a pus: "Altfel l-am fi înlocuit".

Explicația a oferit-o Karl-Heinrich Dittmar, șeful sectorului medical al clubului: "În afara unei scurte pauze de memorie, Bernd a fost OK. A reacționat ca un CD ce are o mică zgârietură".

Convocat la națională

Leno a fost supus ieri mai multor teste neurologice, la o clinică specializată din Dusseldorf. Le-a absolvit fără probleme și s-a întors la Monchengladbach, pentru amicalul de mâine al naționalei Germaniei cu Finlanda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează