INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - ALAVES 3-0

Ianis Hagi n-a mișcat în fața liderului. Nota 4 în presa spaniolă: „Trebuie să ofere mult mai mult”

Ianis Hagi, în duel cu Ferran Torres/ foto Imago Images
Ianis Hagi, în duel cu Ferran Torres/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 08:14 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 08:58

Ianis Hagi (25 de ani) a fost introdus pentru ultima jumătate de oră la Alaves, în meciul pierdut de echipa sa la Girona, cu 3-0. Dar n-a reușit să se remarce și presa spaniolă i-a dat calificative modeste.

Seară de uitat pentru Ianis Hagi în LaLiga. Echipa lui, Alaves, a fost învinsă de liderul Girona cu 3-0, iar „tricolorul” a fost introdus în minutul 61, când soarta partidei era deja pecetluită.

Cele 5 secrete catalane » Cum a ajuns Girona să șocheze fotbalul european: antrenor versat, melanj perfect în lot + A reinventat ce au „aruncat” Barcelona și Real Madrid!
LA LIGA
Cele 5 secrete catalane » Cum a ajuns Girona să șocheze fotbalul european: antrenor versat, melanj perfect în lot + A reinventat ce au „aruncat” Barcelona și Real Madrid!

Ianis Hagi a reușit doar 17 atingeri de balon

Ianis n-a reușit să se remarce. Cifrele sale: 17 atingeri de balon, 6 pase reușite din 8, un șut slab, pe lângă poartă, și doar 2 dueluri câștigate dintr-un total de 5. Iar notele acordate în presa spaniolă au fost pe măsură.

Cotidianul local Noticias de Alava i-a dat 4 și l-a caracterizat astfel: „A fost prima schimbare a serii, în locul lui Guridi, dar nu a avut prea multe ocazii să-și etaleze talentul cu mingea. Trebuie să ofere echipei mult mai mult pentru a-l convinge pe Luis García”.

Marca și AS i-au dat calificative în nota echipei

Prestigiosul Marca, la rându-i, l-a notat pe Hagi junior cu o stea (modest), la fel ca și pe restul coechipierilor de la Alaves. AS i-a urmat exemplul și i-a dat o inimioară, în nota echipei.

Ianis a fost împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves până la sfârșitul sezonului 2023/2024, însă, după plecarea managerului Michael Beale, se vorbește de-o posibilă întoarcere chiar în această iarnă.

Bilanțul lui Ianis Hagi în Spania

Are contract până-n 2026, iar noul tehnician al lui Rangers, Phillipe Clement, vrea să-i facă o evaluare înainte de a lua o decizie. 

Românul a bifat 13 apariții la Alaves, în LaLiga 2023/2024, însă n-a reușit decât o pasă decisivă. A punctat, în schimb, de două ori în Cupa Spaniei.

Mai puteți citi:

E unic în ultimii 4 ani și a „mazilit” 6 fotbaliști de la FCSB

Kyros Vassaras i-a interzis lui Iulian Dima să iasă public cu explicații » Care ar fi motivul: „De asta nu îl lasă, îl acoperă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
pain89
pain89  •  20 Decembrie 2023, 16:02
Postat de mTn. pe 19 Decembrie 2023, 09:26

Daca era bun oare nu cumva il baga antrenorul ala titular? E al doilea club la care e constant rezerva

daca te uiti la meciurile echipei o sa vezi ca el incearca de multe ori, dar nu poate sa recupereze mingi si sa joace si in atac in acelasi timp pe un teren cu 22 de jucatori. Ianis poate mai mult in conditii normale, nu cand joaca intr-un dezvantaj asa mare cum a facut-o cuu Girona. Nu poti judeca un jucator ca nu face diferenta in acele conditii, daca juca din minutul 1 atunci erau meritate criticile dar in cazul de fata nu sunt corecte adresate.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  19 Decembrie 2023, 16:34
Postat de MaxiP pe 19 Decembrie 2023, 13:25

:))) N-au miscat, niciunul. Nu merge tasta, era o "virgula" acolo. Sper ca ma treci de data asta, domn' profesor.

Gata, ți-am anulat nota rea din catalog! Implicit, ai trecut și clasa.

MaxiP
MaxiP  •  19 Decembrie 2023, 13:33
Postat de klaudiumosoiu pe 19 Decembrie 2023, 11:47

,,Minunea hagi,, de bun ce este .... joaca la o echipa aflata in a doua jumatate a clasamentului. Din punct de vedere fotbalistic ..... e clar. Mai ales ca este si rezerva eterna. SI MAI CLAR.

E rezerva la o echipa de a doua jumatate a clasamentului in La Liga, important de specificat. Adica unde ar vrea sa fie rezerve vreo 95% din fotbalistii din Liga I. Alt nivel, deocamdata eu vad ca sunt ceruti in nationala, insistent chiar, niste jucatori batrani care nici cand erau la parametri maximi nu insemnau nu stiu ce, pe simplul motiv ca sunt titulari intr-un campionat de zeci de ori mai slab.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează