INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Ibra sau Villa? Pe cine ai titulariza în sezonul viitor în atacul Barcelonei?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Spaniolii de la Sport.es au realizat o paralelă între suedezul Zlatan Ibrahimovici şi ultima achiziţie a catalanilor, David Villa. În sezonul abia încheiat, Villa a înscris 21 de goluri, iar Ibra 16. Suedezul stă mai bine la assisturi de gol, 7, în timp ce Villa are 2.


În ultimele 7 ediţii din Primera Division, David Villa a înscris cel puţin 15 goluri pe sezon!

Vezi o statistică exactă a celor doi AICI!

Zlatan Ibrahimovici sau David Villa? Care dintre cei doi crezi că merită un loc de titular în "11"-le lui FC Barcelona din viitorul sezon?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  20 Mai 2010, 16:12
Postat de pe 19 Mai 2010, 16:44

bah terminatule, unde rasa m@-tii scrie ca barcelona trebuie sa joace cu mijlocas defensiv? ai vazut nationala spaniei? ai vazut ce mijloc au? n-avea grija ca iar nu va lua nici un trofeu echipa ta iubita sezonul viitor. urla frustrarea in tine =))

la campionatul european a jucat senna mijlocas defensiv. guardiola are nevoie de un lot mai bun tinand cont ca sergio, yaya sau keyta nu ii pot inlocui pe xavi sau iniesta vom vedea la barca din nou principiul rotatiei

 •  20 Mai 2010, 08:17

Daca vine Fabregas, Ibra pleaca de buna voie.

 •  19 Mai 2010, 23:49

Nu se pune problema titularizarii. Vine Villa si pleaca Ibra. Nici acum mu mai e titular Ibra...cu Villa nici o sansa. Daca nu placa va fi umulit de Bojan care va fi rezerva lui Villa. Il vedeti pe Ibra rezerva rezervei :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează