INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

Îl recunoașteți? A jucat cu Hagi la Galata și acum e anchetat pentru finanțare de trafic de droguri și spălare de bani!

Imagini cu Jardel înregistrate în timpul anchetei
Imagini cu Jardel înregistrate în timpul anchetei

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 17:31

Fostul mare atacant brazilian al lui Sporting, FC Porto și Galatasaray, Mario Jardel, e acuzat de mai multe infracțiuni în țara sa natală, anunță presa braziliană.

Acum deputat în Parlamentul brazilian, Jardel (42 de ani) a fost descoperit în urma unei operațiuni care a durat două luni și a purtat numele de "Gol Contra". Fostul fotbalist e urmărit penal pentru fals în documente, spălare de bani, deturnare de fonduri și crimă organizată.

De asemenea, acesta e anchetat pentru trafic de droguri finanțat din bani publici deturnați din Parlamentul brazilian. Jardel a fost suspendat din funcția de deputat pentru următoarele 180 de zile.

Jardel a evoluat la Galata în sezonul 2000-2001, cîștigînd Supercupa Europei, meci în care a marcat două goluri cu Real Madrid. În acea echipă, pregătită de Mircea Lucescu, jucau și Hagi, și Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
21lva
21lva  •  01 Decembrie 2015, 11:11

puteam sa jur ca e vorba de gica popescu :)

ortega
ortega  •  01 Decembrie 2015, 10:13

Si *** ar trebui anchetat pentru port ilegal de creier ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

putregaiu
putregaiu  •  01 Decembrie 2015, 09:59

Si Banel-jardel cand se pensioneaza se apuca de trafic de carne vie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează