INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Momente penibile înaintea și în timpul meciului, pe cel mai urât stadion din istoria Premier League! Mingea s-a pierdut într-o gaură imensă

Dan Burn, fundașul de 1,98 metri al lui Newcastle, nu a încăput pe tunelul arenei Kenilworth Road. Luton și „coțofenele” se înfruntă în runda cu numărul 18 din Premier League. Stadionul a mai oferit un moment jenant în prima repriză. +27   FOTO
Dan Burn, fundașul de 1,98 metri al lui Newcastle, nu a încăput pe tunelul arenei Kenilworth Road. Luton și „coțofenele” se înfruntă în runda cu numărul 18 din Premier League. Stadionul a mai oferit un moment jenant în prima repriză.

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 19:02 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 19:28

Înaintea meciului, Dan Burn, fundașul de 1,98 metri al lui Newcastle, nu a încăput pe tunelul arenei Kenilworth Road. Luton a învins „coțofenele”, scor 1-0, în runda numărul 18 din Premier League. Stadionul a mai oferit un moment jenant în prima repriză. 

Kenilworth Road, stadionul nou-promovatei Luton, este cel mai mic din Premier League. Are o capacitate de 11.500 de locuri, iar în vară a suferit îmbunătățiri considerabile pentru a putea găzdui meciurile celui mai puternic campionat al lumii. 

FOTO. Imagine amuzantă cu Dan Burn, pe cel mai ciudat stadion din Premier League

Kenilworth Road, pe 10 decembrie, la Luton - City / FOTO: GettyImages
Kenilworth Road, pe 10 decembrie, la Luton - City / FOTO: GettyImages
+23 FOTO

Kenilworth Road arată mai bine ca anul trecut, dar încă e departe de standardul Premier League. Stadionul oferă frecvent momente amuzante, cum a fost cazul și astăzi, înaintea partidei cu Newcastle. 

Dan Burn, cel mai înalt fotbalist din lotul „coțofenelor”, nu a avut loc pe culoarul care duce de la vestiare către gazon. Portarul Martin Dubravka a fost nevoit la rândul lui să se aplece. Cei doi s-au amuzat pe seama acestui lucru.

Nu a fost singura imagine amuzantă de astăzi. În minutul 11, Andros Townsend și-a încercat norocul cu un șut de la distanță. Mingea s-a dus peste poartă, a căzut pe acoperișul arenei, apoi s-a pierdut într-o gaură, ca pe o masă de biliard.

Momente penibile înaintea și în timpul meciului, pe cel mai urât stadion din istoria Premier League! Mingea s-a pierdut într-o gaură imensă

Kenilworth Road, stadionul atipic din Premier League

Stadionul local este construit într-un stil unic, rustic, de modă veche. A fost inaugurat în 1905 și cele mai importante modificări le-a suferit chiar în vara lui 2023.

Arena este ridicată la câțiva metri de un cartier de case. Fanii oaspeților trebuie să traverseze terasele unor locuințe înainte de ajunge în sectorul dorit.

Kenilworth Road, pe 10 decembrie, la Luton - City / FOTO: GettyImages
Kenilworth Road, pe 10 decembrie, la Luton - City / FOTO: GettyImages
+23 FOTO

FINAL. Luton Town - Newcastle 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Probleme de lot interminabile la AC Milan! S-au mai lovit Tomori și Kjaer » La câte accidentări au ajuns rossoneri în acest sezon

VIDEO River Plate a câștigat Trofeul Campionilor și a doborât recordul de titluri naționale al Boca Juniors

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (21)
fibra
fibra  •  24 Decembrie 2023, 13:45

Da Jitea,avem noi stadioane frumoase.

freddy
freddy  •  24 Decembrie 2023, 13:08
Postat de fan_nordjylland pe 24 Decembrie 2023, 10:51

Saviola tu esti ??? Pisicile sunt sanatoase ??

Salut Firicele. Nu sunt Saviola. Sunt eu, amicul tău. Freddy. :)) Ești ok? Toate bune?

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  24 Decembrie 2023, 10:51
Postat de freddy pe 23 Decembrie 2023, 19:42

Ce chestie. Tocmai au bătut Newcastle. Pe stadionul ala urât. Noi românii, ar trebui sa simpatizam echipa asta. 99% dintre cei care am ajuns acolo, am trecut prin Luton măcar odată :))

Saviola tu esti ??? Pisicile sunt sanatoase ??

Vezi toate comentariile (21)
Comentează