INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KINGS LEAGUE

VIDEO 90.000 de oameni au strigat „SIUUU!” pe Camp Nou » Imagini fabuloase de la Final Four-ul competiției lui Gerard Pique

Final Four-ul din Kings League, competiția lansată de Gerard Pique, are loc astăzi pe Camp Nou, în fața unei audiențe de peste 90.000 de spectatori. +8   FOTO
Final Four-ul din Kings League, competiția lansată de Gerard Pique, are loc astăzi pe Camp Nou, în fața unei audiențe de peste 90.000 de spectatori.

Articol de , - Publicat duminica, 26 martie 2023 20:32 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 22:42

Final Four-ul din Kings League, competiția de fotbal pe teren redus, cu reguli atipice, lansată de Gerard Pique, are loc astăzi pe Camp Nou, în fața unei audiențe de peste 90.000 de spectatori.

El Barrio – Saiyans FC și Aniquiladores FC – Los Troncos FC, semifinalele ediției din acest an de la Kings League, au fost programate într-o atmosferă de Liga Campionilor.

VIDEO. Imagini epice: „SIUUUU” strigat de 90.000 de oameni pe Camp Nou

Prima semifinală, câștigată de Aniquiladores, a oferit și un moment epic. După ce a transformat o lovitură de departajare, unul dintre jucători a agitat publicul, apoi a sărbătorit în modul lui Cristiano Ronaldo, marele rival de pe Camp Nou. Surprinzător, întreaga audiență a intrat în joc și a strigat celebrul: „SIUUUUUUU!”.

+4 FOTO

Competiția lui Pique a strâns 90.000 de fani pe Camp Nou

Fanii au cumpărat toate biletele de pe Camp Nou, peste 90.000 de spectatori. Printre ei s-au numărat brazilienii Ronaldo, Ronaldinho și Neymar, ambasadori ai competiției în afara hotarelor Spaniei.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată că fanii au avut alt favorit. Întreaga audiență a scandat în picioare numele lui Leo Messi.

VIDEO. Primirea incredibilă avută de jucători la stadion

Ce este King’s League

  • Meciurile se joacă între ianuarie și iulie, la start fiind 12 echipe, conduse de streameri.
  • Fiecare președinte de club și-a ales jucătorii, printr-un draft la care au participat aproape 13.000 de oameni.
  • Cei 10 jucători ai fiecărei echipe au contracte plătite de firma Kosmos, deținută de Pique. Cei mai mulți dintre ei sunt jucători de fotbal în sală, dar sunt și nume celebre precum Saviola, Raul Tamudo, Ricardinho sau Capdevila.
  • Meciurile au două reprize de câte 20 de minute. Sunt transmise live pe contul de Twitch al fiecărui conducător de club, iar fiecare analizează meciul în direct
  • Arbitrii și antrenorii au microfoane
  • Fiecare antrenor poate folosi în orice moment un card special, care-i oferă echipei sale un anumit avantaj, precum un penalty pe loc, să anuleze un cartonaș, să elimine un adversar pentru două minute sau ca următorul gol înscris să valoreze dublu
  • Începuturile de meci au loc cu toți jucătorii aflați pe linia porții. În momentul fluierului, aceștia aleargă spre mingea care stă la mijloc. Practic, posesia este disputată în acele momente.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Primul club aflat pe urmele transferului definitiv al lui Moruțan de la Galatasaray

VIDEO + FOTO Cine ar fi bărbatul bătut de ultrașii „Uniți sub tricolor” în Andorra + Motivul halucinant care ar fi aprins scandalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  26 Martie 2023, 20:51

Pe vremuri aveam meciuri de genul actorii vs cantaretii , same *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează