INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Impresionant! Vezi AICI cifrele care fac din Leo Messi un fotbalist record

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Lionel Messi continuă să impresioneze fotbalul mondial prin prestaţiile sale şi prin recordurile pe care le bate. În actuala ediţie de campionat a marcat 4 "duble". Vezi cifrele publicate de Sport.es, care fac din Lionel Messi un fotbalist record!

29 de "duble"

De la prima "dublă" pe care a reuşit-o, pe 29 ianuarie 2006, împotriva formaţiei Mallorca, pînă la cea mai recentă, sîmbăta trecută, pe Camp Nou, contra Sevillei, Leo a adunat 29 de "duble" ca fotbalist al Barcelonei. Cel mai bun sezon din acest punct de vedere a fost 2009-2010, în care a reuşit 10. În actuala ediţie de campionat a adunat 4 "duble".

6 hattrick-uri

Prima sa "tripletă" a reuşit-o contra lui Real Madrid. Era la al treilea sezon în prima echipa a Barçei cînd a bifat unul dintre cele mai bune momente ale sale. A înscris primul său hattrick contra lui Real, într-un meci de campionat, pe Camp Nou, partidă care s-a încheiat 3-3. Apoi, a reuşit cîte trei goluri într-un meci în fiecare sezon.

A înscris şi de 4 ori!

Arsenal s-a înclinat în faţa celui mai bun jucător al Planetei în meciul retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. A fost partida în care argentinianul a înscris 4 goluri.

Citește și:

5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei
Nationala
5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei" » Scene impresionante la Wurzburg
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
Superliga
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia
Superliga
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (4)
pol1iasi
pol1iasi  •  01 Noiembrie 2010, 13:54

Am zis doar bravo pt cel mai bun jucator din lume-MESSI- iar pt asta stergeti mesajul?!??

deco
deco  •  01 Noiembrie 2010, 13:32

Cel mai bun fotbalist in ultimii ani, speram sa ramana asa, si in viitor si sa mai castige macar o data Liga cu Barca. Are timp sa mai participe la 2 CM, daca va castiga un CM cu Argentina, poate ajunge cel mai mare din istorie. Messi te face sa iubesti fotbalul.

capitanos2
capitanos2  •  01 Noiembrie 2010, 13:21

in liga 3 gasesti jucatori mai buni la numarul de goluri... :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează