INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Împuşcat la marginea terenului! Un puşti s-a trezit cu un glonte în cap în timp ce aştepta să fie introdus în joc

Articol de - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 21:17

Connor Minto, 11 ani, a scăpat cu cîteva copci, iar suspecţii, 3 elevi de 14 ani care au folosit o armă cu aer comprimat, sînt anchetaţi de poliţie


Imaginea e şocantă. Proiectilul s-a înfipt puţin deasupra sprîncenei, iar medicii susţin că a avut mare noroc: dacă ar fi pătruns mai adînc în cap, Connor Minto, 11 ani, pierdea cu siguranţă ochiul stîng.

Puştiul a scăpat cu cîteva copci, dar a rămas în stare de şoc. E atît de înspăimîntat încît nu mai vrea să iasă din casă, darămite să mai meargă la terenul unde s-a petrecut incidentul. Meciul între două echipe Under 12 era în curs, iar Connor se afla pe margine, aşteptînd să înlocuiască un coechipier.

"La început, el a crezut că l-a atins o piatră. Dar cînd a simţit sîngele şiroindu-i pe obraz s-a speriat şi a fugit la tatăl său", a povestit unul dintre poliţiştii însărcinaţi cu ancheta. Suspectaţi sînt 3 elevi de 14 ani, care ar fi tras cu o armă cu aer comprimat.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Noiembrie 2014, 11:38
Postat de maxdiux pe 19 Noiembrie 2014, 09:30

nu este posibil asa ceva... de fapt... mai grav este ca se intampla asa ceva... este clar.. s a intors lumea cu fundul in sus...

da, asa e.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Noiembrie 2014, 11:38
Postat de djeurofighter pe 19 Noiembrie 2014, 10:07

Se putea sa ne spuneti si unde a avut loc acest incident. Am cautat pe net si a avut loc la Chester-le-Street, County Durham, Anglia. Iar stirea este din urma cu doua zile!

.) oricum e o fapta grava, putea fi ucis.

silent.otto
silent.otto  •  19 Noiembrie 2014, 10:15

Gabi Muresan si Burleanu, basistul plantat de Kiorete la FRF = AVIZ AMATORILOR.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează